تقریبا همه ما دوست داریم وقتی مسافرت می رویم، بهترین غذاهای مقصد را چشیده و با طعم و مزه های تازه آشنا شویم.
در همین راستا، وب سایت رزرو آنلاین رستوران ها موسوم به OpenTable به دنبال تحلیل گزینش کاربران (شهروندان آمریکائی) متوجه شد که ۶۶ درصد از مردم، مقاصد ویژه ای را انتخاب می کنند. همین مساله موجب گشت تا گروه بین المللی این وب سایت، به گردآوری فهرستی از ۲۵ غذایی بپردازد که لازم است در سفر به مشهورترین مقاصد گردشگری جهان امتحان کنید.
این فهرست از قلب لندن تا جنگل های کاستا ریکا را شامل می شود. لازم به یادآوری است که این مطلب در رابطه با مقاصد غیر ایرانی است و برای افرادی که قصد سفر به کشورهای خارجی را دارند، مفید خواهد بود.
بانکوک: خرچنگ آبی با سس کاری، زردچوبه و نارگیل
این غذا در رستوران های تایلند در هتل Como رتبه بیست و دوم را در فهرست ۵۰ رستوران برتر جهان کسب کرده است. بدون شک میل کردن خرچنگ در رستوران یاد شده یک خاطره لذیذ و خامه ای برایتان بر جای خواهد گذاشت.
شیکاگو: پیتزا مارگاریتا با اسفناج
شاید تصور کنید که این پیتزا مواد ساده ای دارد، اما مارگاریتای اسفناج مملو از طعم های دوست داشتنی است. با خوردن هر اسلایس، مزه پنیر و اسفناج را در دهان خواهید چشید و از آن لذت خواهید برد.
دوبلین: لابستر کامل و درسته
رستوران استیک و لابستر در حومه شهر دوبلین واقع شده و بیشتر شهرت آن برای طعم عالی لابسترهایش است. این رستوران با گنجایش فقط ۳۰ نفر یکی از محبوب ترین مکان ها برای صرف لابستر شناخته می شود. هر لابستر درسته حدود ۴۰ دلار قیمت دارد و به همراه سیر، زنجبیل و سس برنیز سرو می شود. همچنین سالادی از سیب زمینی، رازیانه و انبه نیز در کنار غذا وجود دارد.
فلورانس: تالیاتله با راگوی قارچ
این رستوران معتبر و گران قیمت در فلورانس، هر روز بر اساس مواد غذایی موجود در آن روز، منوی خود را تغییر می دهد. اما غذای ثابتی که همیشه در منو حضور دارد، tagliatelle al sugo (تالیاتله با راگوی قارچ) است که محبوبیت بالایی در میان مشتری ها دارد.
گواناکاسته: غذاهای سه بخشی با تزئینات عالی
رستورانی که این غذاها را سرو می کند، در وسط جنگل های کاستا ریکا واقع شده است. در این مکان منوی ویژه ای وجود ندارد اما تست کردن خوراکی ها در آن برای هر نفر ۷۵ دلار هزینه در بر خواهد داشت. بیشتر این غذاها به شکل بسیار زیبایی تزئین و ارائه می شوند.
هنگ کنگ: دیم سام در روزهای یکشنبه
در روزهای یکشنبه این رستوران مملو از جمعیت می شود تا دیم سام های مشهور آن را تست کنند. در کنار غذای اصلی شما می توانید هر تعداد دیم سام که دوست دارید سفارش دهید. هزینه غذا در این رستوران ۶۱ دلار است که به همراه نوشیدنی به ۸۷ دلار افزایش می یابد.
لندن: سان دی رُست
این رستوران در بازار تاریخی Borough واقع شده است و غذای سنتی انگلستان را ارائه می کند. منوی سه مرحله ای این جا ۴۹ دلار قیمت دارد و مشتری ها می توانند بین غذاهای کبابی سنتی، گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند: گوشت گوساله ، خوک، گوسفند یا مرغ. البته سبزیجات و ماهی نیز در این رستوران سرو می شود.
لندن: میت فروت
«هستون بلومنثال» برای غذاهای متفاوت و به خصوص «میت فروت»های خود شهرت دارد. این غذا از جگر مرغ تهیه می شود.
لندن: چای عصرانه
چایخانه «فورتنام و میسون دایاموند جوبیلی» یکی از مشهورترین کافه های شهر لندن است که بعدازظهرها، چای سنتی انگلیسی سرو می کند. ساندویچ سالمون دودی، اسکون با خامه و مربا و کیک ها یمتنوع، منوی اصلی این رستوران هستند. صرف عصرانه در این مکان برای هر نفر ۵۷ دلار آب خواهد خورد که مشهورترین چای های «فورتنام» را نیز شامل می شود.
لس آنجلس: لازانیای کدو سبز
این رستوران غذاهای گیاهی ارائه می کند و مشهورترین غذای آن لازانیای کدوسبز است که به صورت خام سرو می شود. این لازانیا شامل لایه هایی از پنیر، کدو سبز و پوره سبزیجات است.
مادرید: jamón joselito
jamónدر واقع همان ژامبون ران خوک است که به زبان اسپانیایی این گونه نامیده می شود. بسیاری از مردم این مادرید عاشق طعم این ژامبون هستند.
ملبورن: دل و روده خوک
این خوراک شکم خوک در رستوران زنجیره ای آسیایی سرو می شود و مشتری های بی شماری نیز دارد. این غذا به همراه سالاد سیب و کلم و سس کارامل فلفلی و سرکه سیاه سرو می شود.
مکزیکو سیتی: mole madre
این رستوران مشهور در قلب شهر مکزیک یکی از به یادماندنی ترین مکان ها برای صرف غذا به شمار می رود. mole madre نوعی سس سنتی مکزیکی است که با تورتیلا سرو می گردد.
مونیخ: سوسیس سفید و پریتزل
برخلاف ظاهر ه چندان خوشایند، این غذا بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیاری نیز در آلمان دارد. این غذای سنتی اهالی باواریا است.
مونترال: دیسکو پوتین
Disco Poutine در واقع سیب زمینی خلالی و سرخ کرده با سس گوشت گوساله و پنیر آب شده است که بسیاری از مردم برای آن سر و دست می شکنند.
نیو اورلئان: ساندویچ صدف
این غذا با صدف سرخ شده، سالاد تخم مرغ و آووکادو، بیکن سوخاری و سس آیولی سرو می شود.
شهر نیویورک: استیک پورترهاوس
در محدوده میدان هرالد نیویورک، مردم برای خوردن استیک های آبدار این رستوران صف می کشند. منوی دو نفره خانه استیک ۹۹ دلار قیمت دارد. جا دارد اشاره کنیم که این رستوران از سال ۱۸۸۵ میلادی مشغول به فعالیت است و یک خانه استیک کاملا قدیمی و سابقه دار به شمار می رود.
اورنجستاد: تمپورای اسکالوپ
در کشور جزیره ای آروبا در نزدیکی آب های ونزوئلا، رستوران کوچکی با گنجایش فقط ۱۶ نفر وجود دارد که برای سرو خوشمزه ترین اسکالوپ تمپورا شهرت جهانی پیدا کرده است.
پاریس: استیک فریتس
منوی اصلی این رستوران که موجب شهرت آن شده شامل استیک با استخوان و سس سبز رنگ به همراه سالاد مخصوص است که برای هر نفر ۳۰ دلار هزینه دارد.
سان فرانسیسکو: مرغ سوخاری با نان و سالاد
با اینکه منوی غذای این رستوران هر روز عوض می شود، اما برخی غذاها در آن ثابت است. از جمله باید به مرغ سوخاری ویژه آن اشاره کرد در میان مردم بسیار محبوب است.
شانگهای: سوپ شکم ماهی، پای خرچنگ و صدف حلزونی در پوسته نارگیل
این غذای محبوب چینی ها را یکی از سرآشپزهای مشهور شانگهای یعنی «دنیل ونگ» طبخ می نماید و در واقع نوعی سوپ شکم ماهی به همراه پای خرچنگ و صدف حلزونی است که درون نارگیل سرو می گردد.
سنگاپور: buah keluak گوشت گوساله
این غذا با buah keluak درست می شود که نوعی میوه سمی است که پس از جوشانده شدن، سم و عطر زیاد آن از بین می رود. این غذا را با ترکیب ادویه و گوست گوساله سرو می کنند.
سیدنی: ران گوساله بریان شده
این رستوران شیک در باغ های Chiswick واقع شده است و باغچه اختصاصی خود را دارد. خوراک بره در این رستوران ۵۴ دلار برای دو نفر هزینه در بر خواهد داشت که به همراه بادمجان و چاشنی مراکشی سرو می شود.
توکیو: سوشی ترکیبی رنگین کمانی
این سوشی رنگارنگ و زیبا یکی از غذاهای ویژه این رستوران محسوب می شود که طرفداران بسیاری دارد. از جذابیت های این غذا این است که مشتری ها می توانند در مقابل آشپز نشسته و مراحل تهیه آن را تماشا کنند.
ونکوور: برج غذاهای دریایی
برج غذاهای دریایی ۶۹ دلار قیمت دارد و از دو سینی از انواع غذاهای دریایی تشکیل شده است. از جمله می توان به خرچنگ، صدف، میگو، اسکالوپ و ماهی تن اشاره کرد.