// ۲۹ آبان ۹۶ ، ۱۱:۵۶

برای این غذای زیبا و خوشمزه به استیک راسته گوساله نیاز دارید تا یک شب شاد را در کنار خانواده یا دوستان خود داشته باشید. برای مزه‌دار کردن گوشت ها هم فقط به نمک، فلفل و سس پرادویه و تند نیاز است. کافیست انواع سبزیجات را داخل استیک ها بپیچید و سرو کنید. برای آگاهی از دستور پخت این رول استیک ها با چفچفک همراه باشید.

  • تعداد: ۸ تا ۱۰ رول

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم راسته گوساله یا ۸ تا ۱۰ تکه استیک گوساله
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • ۳ قاشق غذاخوری سس پرادویه و تند
  • ادویه استیک
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

سبزیجات داخل رول

  • یک عدد هویج
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • نصف یک کدو سبز بزرگ
  • ۵ تا ۶ ساقه پیازچه
  • دو حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری ادویه سبزیجات (پودر آویشن، اورگانو، ریحان، رزماری، مرزنجوش، گشنیز و فلفل قرمز )

سس بالزامیک

  • دو قاشق چایخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری پیاز ریز شده
  • ۱/۴ پیمانه سرکه بالزامیک
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱/۴ پیمانه آب گوشت

طرز تهیه

۱- ابتدا کار را با آماده کردن استیک آغاز می کنیم. گوشت راسته را به شکل ورقه های باریک برش بزنید. همه چربی های اضافه آن را بگیرید و آنها را به قطعات مستطیلی و تقریبا یک اندازه برش دهید. اگر لایه استیک ضخیم بود می توانید با بیفتک‌کوب آن را نازک کنید.

۲- هر دو طرف استیک ها را با نمک، فلفل و سس تند مزه‌دار کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند تا مواد به خورد گوشت بروند.

۳- در این فاصله می توانید مواد میانی رول ها را آماده کنید. کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلالی برش دهید. باید اندازه این خلال ها بلندتر از عرض استیک ها باشد. پیازچه ها را نیز به همین ترتیب نازک کنید. سیرها را نیز با پشت چاقو له یا آنها را رنده کنید.

۴- اکنون برای تهیه سس، کره را در تابه روی حرارت ملایم  آب کنید.

۵- پیازهای ریز شده را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

۶- سرکه بالزامیک، شکر قهوه ای و آب گوشت را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۷- اجازه دهید تا مایع بجوشد و سپس شعله را کم کنید. در این حالت باید سس غلیظ و آب آن کشیده شده باشد. شعله را خاموش کنید و سس را داخل کاسه بریزید.

۸- تابه را بشویید. کمی روغن زیتون بریزید و سیرهای له شده را روی شعله متوسط چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

۹- حرارت را زیاد کنید و سبزیجات را داخل تابه بریزید و آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

۱۰- نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا همه سبزیجات به خوبی مزه‌دار شوند.

۱۱- برای درست کردن رول ها، یک لایه استیک را روی سطح صاف بگذارید. سبزیجات را به صورت افقی در عرض استیک بگذارید و استیک را رول کنید. در انتها با خلال دندان دو سر آن را محکم کنید تا باز نشود. همین کار را با بقیه گوشت و سبزیجات تکرار کنید.

۱۲- در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید تا داغ شود. سپس رول ها را از سمتی که خلال را دوخته اید، داخل روغن قرار دهید و دو دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس رول استیک ها را برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید. برای خوش طعم‌تر شدن می توانید ادویه دودی به آنها اضافه کنید.

۱۳- برای سرو غذا، خلال های دندان را خارج کنید و سس بالزامیک را روی آنها بریزید.

فوت وفن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.