// ۳۱ شهریور ۹۶ ، ۲۲:۵۱

حالا که تابستان رو به اتمام است، دلیل نمی شود که از خوردن غذاهای سبک و سالم دست بردارید. شما می توانید این سالاد پاییزی خوشمزه را در خانه درست کرده و از طعم و خواص عالی آن لذت ببرید. برای یادگیری روش تهیه این سالاد با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • ۱ قاشق غذاخوری خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱ عدد سیب سبز
  • نصف یک عدد پیاز قرمز
  • ۲ تا ۳ پیمانه اسفناج کوچک
  • نصف پیمانه گردو

طرز تهیه

    1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن، گردوها را درون آن انداخته و تفت دهید. هنگامی که کمی رنگشان عوض شد، آن ها را از روی حرارت بردارید.
    2. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، خردل، شکر، عسل، نمک دریایی و فلفل را بیفزایید و هم بزنید.
    3. همه مواد به غیر از سس را با هم مخلوط کنید. سپس سس را افزوده و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
    4. این سالاد را می توانید در کنار غذا یا به عنوان غذای رژیمی مصرف کنید.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.