حالا که تابستان رو به اتمام است، دلیل نمی شود که از خوردن غذاهای سبک و سالم دست بردارید. شما می توانید این سالاد پاییزی خوشمزه را در خانه درست کرده و از طعم و خواص عالی آن لذت ببرید. برای یادگیری روش تهیه این سالاد با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
- ۱ قاشق غذاخوری خردل
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- ۱/۲ قاشق چایخوری نمک دریایی
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ عدد سیب سبز
- نصف یک عدد پیاز قرمز
- ۲ تا ۳ پیمانه اسفناج کوچک
- نصف پیمانه گردو
طرز تهیه
- تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن، گردوها را درون آن انداخته و تفت دهید. هنگامی که کمی رنگشان عوض شد، آن ها را از روی حرارت بردارید.
- در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، خردل، شکر، عسل، نمک دریایی و فلفل را بیفزایید و هم بزنید.
- همه مواد به غیر از سس را با هم مخلوط کنید. سپس سس را افزوده و هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
- این سالاد را می توانید در کنار غذا یا به عنوان غذای رژیمی مصرف کنید.