// ۱۷ مرداد ۹۶ ، ۲۳:۳۲

گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامین‌ های A، B1، B3، B6، B12 و املاحی همچون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌ رود. یکی از ویژگی‌ های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ های سفید، ویتامین A و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است. با این تفاسیر، شاید بهتر باشد که این ماده غذایی را به وعده های غذایی هفتگی خود اضافه کنیم.

 0

از این رو در ادامه دو دستور پخت غذا با گوشت چرخ کرده بوقلمون برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرند.

 سوسیس صبحانه

مواد لازم (۸ نفر)

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ½ قاشق چایخوری پودر آویشن
  • ۱ قاشق چایخوری پودر مریم گلی
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
  1. گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل سیاه، آویشن، مریم گلی، پودر سیر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. آن ها را در دست به ۸ کوفته یک اندازه تقسیم کنید. سپس سطح آن ها را صاف کنید.
  3. روغن را درون تابه ریخته و پس از داغ شدن، کتلت ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
تاکوی بوقلمون

مواد لازم (۸ نفر)

  • روغن سرخ کردنی
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  • ۲۸ گرم ادویه تاکو
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

 طرز تهیه

  1. روغن را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود.
  2. گوشت چرخ کرده بوقلمون را به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه تاکو تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
  3. گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
  4. مخلوط گوشت را درون نان ریخته و با کاهو و تاپینگ موردعلاقه خود سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.