// ۲۱ مرداد ۹۶ ، ۱۹:۱۵

استارباکس در گوشه و کنار جهان شعبه های متعددی دارد. بسیاری از طرفداران این قهوه خانه زنجیره ای، در فروشگاه های اختصاصی این برند حق انتخاب از میان انواع گوناگون قهوه، اسپرسو و فراپاچینوها را دارا هستند.

به ویژه در آمریکا، استارباکس محبوبیت گسترده ای داشته و در ایالت های مختلف، انواع فراپاچینوهای رنگی با طعم های خاص و نوشیدنی هایی همانند لاته ی تخمه کدوحلوایی مشتریان دائمی خود را دارند.

اما جذابیت اصلی این برند این است که با توجه به ذائقه مردم کشورهای مختلف، نوشیدنی های منحصر به همان منطقه را ارائه می کند. به طور مثال، چورو فراپاچینو در آمریکای لاتین یا اسپرسوی چای سبز در آسیا بسیار محبوب هستند.

برای آشنایی با نوشیدنی های متفاوتِ استارباکس در کشورهای مختلف جهان در ادامه با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید.

ژاپن: لاته خامه ی شکوفه ساکورا

1-w520

 در فصل بهار، در کشور ژاپن مراسمی تحت عنوان جشن شکوفه ای ساکورا، یا جشنواره شکوفه های گیلاس برگزار می شود. به همین خاطر، چندان دور از انتظار نیست که استارباکس نیز در این دوره ی زمانی، نوشیدنی و خوراکی ها صورتی رنگ عرضه کند.

 لاته خامه ای شکوفه ساکورا از مخلوط سسی تهیه شده از گلبرگ های شکوفه گیلاس، شیرعسلی و خمیر لوبیا سفید تهیه می شود.

 انگلستان: فراپاچینو ژله ای قهوه کارامل

2-w520

 این نوشیدنی همانند «بابِل تی» از ژله قهوه که روی آن مخلوطی از فراپاچینوی کاراملی، شیر، قهوه و یخ ریخته شده است تهیه می شود که در آخر، یک لایه خامه فرم گرفته در بالای لیوان نیز می گذارند.

 آسیا: اسپرسوی ماتچا 

3-w520

 این نوشیدنی که ترکیبی از چای سبز ماتچا و قهوه است به همراه اسپرسوی استارباکس به همراه شیر و پودر سبز ماتچا سرو می شود. رنگ فوق العاده جذاب این نوشیدنی باعث می شود تا بسیاری از افراد برای خرید آن مشتاق شوند.

انگلستان: لاته تافی بروله

4-w520

 در کشور انگلستان، استارباکس نوعی لاته تهیه شده از بروله ی تافی ارائه می کند. این نوشیدنی در دیگر کشورهای اروپا، آفریقا و خاور میانه با نام لاته خامه کاراملی عرضه می شود. مواد تشکیل دهنده آن اسپرسو و باتراسکاش (تافی) کاراملی شده است که بسیار خوشمزه به نظر می رسد.

آمریکای لاتین: چورو فراپاچینو

5-w520

 در تهیه این نوشیدنی، از دسر سنتی آمریکای لاتین که طعم شیرین و دارچینی دارد، الهام گرفته شده است. این فراپاچینو از ترکیب سیروپ موکای سفید، خامه فرم گرفته و پودر دارچین تهیه می شود.

آسیا: فراپاچینوی ماست مخلوط توت ها

6-w520

 ترکیب ماست و فراپاچینو می تواند بسیار هوشمندانه باشد زیرا تصور مشتری این خواهد بود که یک نوشیدنی سالم و مفید سفارش داده است. این نوشیدنی از مخلوط آلوی مکزیکی، ماست، مخلوط بِری ها و خامه فرم گرفته تهیه می شود.

ژاپن: شیرکاکائوی موز و شکلاتی

7-w520

 این شیرکاکائو را می توانید به دو صورت سرد یا گرم سفارش دهید. این نوشیدنی از مخلوط شکلات، خامه فرم گرفته، کیک اسفنجی موزی و سس شکلاتی تهیه شده و با تکه های سرخ شده ی موز شیرین سرو می شود.

آسیا: فراپاچینوی پودینگ آیریش کافی

8-w520

 این آیریش کافی کلاسیک با پودینگ قهوه به همراه خامه ی آیریش درست می شود که روی آن خامه فرم گرفته ی اسپرسو و پودر اسپرسو ریخته می شود.

ژاپن: فراپاچینو پای گیلاس

9-w520

 این نوشیدنی از یک لایه کمپوت گیلاس، فوم وانیلی، خامه فرم گرفته و یک برش گنبدی از پای گیلاس در بالای لیوان تشکیل شده است.

آسیا: موکای کاراملی نمکی

10-w520

 این نوشیدنی استارباکس از مخلوط اسپرسو، سیروپ تافی آجیلی شیرین تشکیل شده که در روی آن یک لایه خامه فرم گرفته با سس کاراملی قرار دارد و روی همه آن ها نیز نمک دریایی پاشیده شده است.

کره جنوبی: Fizzio با طعم زنجبیل و لیموترش به همراه ژله انبه

11-w520

 Fizzio نوشیدنی گازدار استارباکس است. در کره جنوبی این نوشیدنی با طعم لیمو و زنجبیل و مقداری زردآلو تهیه و با ژله انبه عرضه می شود.

کره: نوشیدنی ماست و آووکادو

12-w520

 اگر به نوشیدنی های سالم و ارگانیک علاقه دارید، احتمالا مخلوط آووکادو، کلم سبز، ماست کم چرب و شیر نارگیل موردتوجهتان قرار خواهد گرفت.

آسیا: ترافل شکلاتی سفید با طعم فندق

13-w520

 این نوشیدنی از مخلوط فندق بوداده، اسپرسوی سیاه و سس شکلات سفید تهیه می شود.

استرالیا: فراپاچینو چای سبز شکلاتی

15-w520

 این نوشیدنی از مخلوط فراپاچینوی چای سبز با سس شیرشکلات، چیپس قهوه و پودر چای سبز و ماتچا تهیه می شود.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.