قذافی برای یکی از جشن هایش بیانسه خواننده ی معروف را با پاداشی بیش از یک میلیون دلار به لیبی دعوت کرد. بیانسه پس از پذیرفتن این دعوت و گرفتن چنین مبلغی با انتقادات زیادی مواجه شد؛ بنابراین تمام پول هایی را که بابت این جشن گرفته بود به مؤسسه ی کلینتون بخشید. از زمان مرگ رئیس لیبی معمر القذافی به دست گروهی از انقلابیون در اکتبر سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون نویسندگان بسیاری درباره ی شخصیت جنجالی او دست به قلم برده اند.
در این گزارش، عجیب ترین مطالبی را که در نوشته های آنان آماده است، خواهید خواند؛ از ترس از ارتفاع تا دعوت دختران ایتالیایی به اسلام در دو ساعت. با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید.
قذافی تک پسر یک خانواده ی صحرانشین بدوی بود که چهارپایان و شترها را برای چرا به بیابان های سِرت می برد.
قذافی از پرواز با هواپیما می ترسید. از ارتفاعات و سوار شدن بر آسانسور به شدت وحشت داشت. از عادت های عجیب او این بود که روزهای سه شنبه سوار هواپیما نمی شد. روی عرشه ی کشتی ماهی و غذاهای دریایی نمی خورد و در مسافرت هایش به تعداد زوج با خودش کیف و چمدان برمی داشت.
قذافی در هنگام مرگ ثروتمندترین مرد جهان با ثروتی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار بود؛ به عبارتی دیگر ثروت او از بیل گیتس و وارن بافِت و کارلوس اسلیم هم بیشتر بود. آمارها نشان می دهد که با ثروت قذافی می توانستند نیازهای غذایی جهان عرب را به مدّت پنج سال تأمین کنند.
قذافی تنها شخصیت سیاسی معروفی بود که توسط زنان حفاظت می شد. همه ی محافظان او زن بودند. به زنان محافظ قذافی « نگهبانان آمازون» می گفتند. انتخاب زنان برای چنین کاری از سوی معمر القذافی با دیدگاه ها و تأکیداتش درباره ی زن در تضاد بود؛ او بارها در کتاب سبز خود تأکید کرده بود: جای زنان در خانه هایشان است، زیرا شغل های مردانه زیبایی و ظرافت آنان را از بین می برد.
قذافی همه ی محافظان خود را با نام عایشه صدا می زد، زیرا اسم تنها دختر او عایشه بود و قذافی برای خوش یُمنی همه ی زنانی که اطراف او را احاطه کرده بودند با این نام صدا می کرد. دلیل این که چرا قذافی زنان را به عنوان محافظ انتخاب می کرد دقیقاً مشخص نیست؛ اما می گویند قذافی بر این باور بود که محافظان زن کم خطرتر از مردان هستند و امکان خیانت، توطئه و تلاش برای غصب جایگاه او از سوی مردان بیشتر است.
سرهنگ معمر القذافی در سال های آخر قبل از مرگ چهار پرستار اوکراینی را استخدام کرده بود. پس از آنکه اسناد ویکیلیکس از آنها اطلاعاتی را منتشر کرد این چهار پرستار اوکراینی زیر ذرّه بین رسانه ها قرار گرفتند. قذافی به پرستاران اوکراینی خود علاقه ی زیادی داشت، به ویژه پرستاری به نام « گالینا کولوتنیتسکا»، او را مهمترین زن در زندگی معمر القذافی می دانند. دیکتاتور لیبی به اندازه ای به پرستاران خود علاقه داشت که در یکی از سفرهای رسمی خود به کشور پرتغال که قرار بود پس از آن برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل به ایالات متحده ی آمریکا برود وقتی به دلایل اداری گذرنامه ی یکی از این پرستاران صادر نشد، ساعاتی بعد هواپیمای شخصی خود را از پرتغال به لیبی فرستاد تا آن پرستار را نزد او بیاورد.
قذافی علاقه ی زیادی به کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه ی آمریکا داشت، به طوری که به ترانه سرایان کشورش دستور داد تا ترانه ها و آوازهایی را برای او بسرایند. نتیجه ی این دستور انتشار آلبوم « رُز سیاه در کاخ سفید» است.
هواپیمای مجلل قذافی در سال ۲۰۰۳ میلادی و به قیمت ۸۰ میلیون پوند خریداری شد.
قذافی برای یکی از جشن هایش بیانسه خواننده ی معروف را با پاداشی بیش از یک میلیون دلار به لیبی دعوت کرد. بیانسه پس از پذیرفتن این دعوت و گرفتن چنین مبلغی با انتقادات زیادی مواجه شد؛ بنابراین تمام پول هایی را که بابت این جشن گرفته بود به مؤسسه ی کلینتون بخشید.
شاید باورتان نشود اما قذافی دوست قدیمی نلسون ماندلا بود.
طی یک عمل جراحی زیبایی، قذافی اصرار داشت که فقط با بیهوشی موضعی او را عمل کنند. او در طول عمل جراحی چهار ساعته یک همبرگر خورد.
«صفیه فرکاش» همسر معمر القذافی بیست طُن طلا داشت، در واقع ثروت او چیزی بالغ بر یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.
معمر القذافی از راه و رسم هیتلر پیروی کرد و دستور داد تا یک ماشین اختصاصی در سال ۲۰۰۹ میلادی برای او طراحی کنند که شباهت زیادی به موشک داشت.به این ماشین «صاروخ الجماهیریه» گفته می شد و بیش از دو میلیون یورو قیمت داشت. پس از مرگ قذافی معلوم نشد که چه بر سر اتومبیل ویژه ی قذافی آمده است. شاید به دلیل طراحی غیر اصولی و عجیبش کنار گذاشته شده و یا شاید به خاطر مرگ قذافی او را از بین برده اند.
قذافی شیر شتر را بسیار دوست داشت و اصرار می کرد تا شخصیت های خارجی با شیر شتر پذیرایی شوند.
قذافی لباس هایش را خودش انتخاب می کرد. به همین دلیل لباس ها و پوشش او به شدت عجیب و غریب به نظر میرسید. او به خود لقب پادشاه پادشاهان را داده بود.
قذافی در سفرهای خارجی به جای رفتن به هتل در همان نزدیکی چادر می زد. یک بار هم منشور سازمان مللل متحد را پاره کرد و گفت پس از جنگ جهانی دوم نیازی به وجود این منشور نیست زیرا کشورهای بزرگ تعهدی به آن ندارند.
در سال ۲۰۰۹ میلادی زمانی که معمر القذافی در اجلاس غذای سازمان ملل در رم شرکت کرده بود در حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دختر ایتالیایی ۱۸ تا ۳۵ ساله را به یک سالن سخنرانی دعوت کردند. به آنها گفته شده بود که قرار است قذافی به آنها هدیه شصت یورویی و هدایایی از کشور لیبی اهدا کند. پس از یک جلسه سخنرانی و سؤال و جواب درباره ی لیبی و نقش زنان، معمر القذافی از دختران ایتالیایی خواست تا مسلمان شوند. او در انتهای جلسه یک نسخه از قرآن کریم و کتابی از مجموعه سخنرانی هایش را به آنان هدیه داد. قذافی همچنین امین الجمیل رئیس جمهور اسبق لبنان را هم به دین اسلام دعوت کرده بود.
سخنرانی طولانی او در سازمان ملل یک ساعت و نیم به طول انجامید. زمانی که قذافی به دبیرستان می رفت پدرش او را مجبور کرده بود تا ساز بادی (ساکسفون) بیاموزد و به همین دلیل او پس از رسیدن به قدرت تمام برنامه های موسیقی در مدارس دولتی لیبی را ممنوع اعلام کرد.
قذافی در اکتبر ۲۰۱۱ در زادگاهش سرت توسط انقلابیون کشته شد. او ۴۲ سال حکومت کرد که یکی از طولانی ترین دوره های حکومت در لیبی به شمار می رود.