پنیر از خوراکیهایی است که در سبد غذایی هر روز ما وجود دارد. چه بهتر که این پنیر با روشهای متفاوتی آماده و خورده شود تا هم با ذائقههای مختلف سازگار باشد و هم خوردن آن یکنواخت نشود.
مواد لازم
پارمسان رنده شده: نصف لیوان
پنیر چدار رنده شده: نصف لیوان
کره (در دمای اتاق): ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک چهارم لیوان
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک ظرف پنیر پارمسان، چدار و کره را با هم مخلوط کنید. با استفاده از نوک انگشتان آن را ورز دهید. تخم مرغ را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
آرد، فلفل قرمز و پیازچه را به مخلوط پنیر اضافه کنید. آن را با یک قاشق چوبی هم بزنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را در پلاستیک بپیچید تا خود را بگیرد.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم و رول کنید و به شکل سوسیس های باریک به تکههای ۸ سانتیمتری برش دهید و در سینی فر بگذارید.
آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، در فر قرار دهید و بعد از پخت، همانطور که در سینی مانده، بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به ظرفی دیگر منتقل کنید، روی آن نمک بپاشید و سرو کنید.
نکته
– این اسنک در ظرف دربسته به مدت ۴ روز ماندگاری دارد.
– تعداد رولها با این مقدار مواد اولیه، حدود ۳۲ عدد است.
– میتوانید آن را با پنیر و یا ترشی و میوه سرو کنید.