طرز تهیه خورش سیب :
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل مواد می ریزیم.
آن گاه لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد بعد از ۱/۵ ساعت لیمو عمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد ۴۵ دقیقه قبل از سرو، سیب های خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود.)
مواد لازم برای خورش سیب :
گوشت | نیم کیلوگرم |
پیاز | دو عدد |
سیب شیرین | چهار عدد |
لپه | یک پیمانه |
رب گوجهفرنگی | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | دو عدد |
لیموعمانی | پنج عدد |
زعفران | نصف قاشق چایخوری |
دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |