اگر مهمان رسمی دارید و از خواص ویژه گوشت بوقلمون نمیخواهید غافل شوید، حتما یک شب این غذا را امتحان کنید.
- تعداد: ۸ نفر
- زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم
- ¾ پیمانه جو پخته شده
- نصف پیمانه شیر
- یک عدد پیاز متوسط
- یک کیلوگرم گوشت چرخکرده بوقلمون
- نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- دو قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی تند و پرادویه
- ¼ پیمانه سس کچاپ
- نصف قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- در یک کاسه کوچک، شیر و جو را با هم مخلوط کنید. ¼ پیاز رنده شده را به آنها اضافه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، گوشت بوقلمون، مخلوط جو و باقی مانده پیاز را با هم مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، تخم مرغ، سس گوجه فرنگی تند، کچاپ، نمک و مقداری فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۳- مواد را داخل قالب مستطیلی باریک بریزید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کنید و روی آن بریزد و در آخر نیز کمی پیاز خرد شده بریزید و داخل فر بگذارید. به مدت یک ساعت رولت را بپزید تا برشته و آماده شود.
۴- ۱۵ دقیقه پس از خنک شدن آن را همچون رولت برش دهید.
ارزش غذایی
- کالری: ۲۰۷
- چربی: ۳ گرم
- کلسترول: ۹۲ میلی گرم
- چربی اشباع شده: ۰٫۵ گرم
- کربوهیدرات: ۱۳ گرم
- فیبر: ۲ گرم
- پروتئین: ۳۲ گرم
- سدیم: ۴۸۹ میلی گرم