// ۰۸ آذر ۹۶ ، ۰۶:۴۴

کیش نوعی پای است که با پای که برای دسر استفاده می شود، فرق دارد. کیش را می توان با انواع گوشت و سبزیجات پر کرد. ما در این پست، قارچ و اسفناج را انتخاب کرده ایم که سرشار از آهن و پروتئین هستند.

  • تعداد: ۶ تا ۸ نفر
  • زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۲٫۵ ساعت
  • زمان خنک شدن: ۱۵ دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • ۲۸۵ گرم اسفناج خرد شده
  • ۴ ورق ژامبون
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو پیمانه قارچ خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  • ۱٫۵ پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
  • ۸ عدد تخم مرغ
  • ۲ پیمانه  شیر
  • دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • میکس بیسکوئیت

 طرز تهیه

۱- دستگاه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. اسفناج های پخته شده را به قدری فشار دهید که هیچ آبی در آنها باقی نماند. سپس روی دستمال حوله ای بگذارید تا کاملا خشک شوند.

۲- در یک تابه متوسط، ژامبون ها را تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را خرد کنید. قارچ و فلفل های دلمه ای را نیز در روغن تفت دهید تا کمی ترد شوند. در آخر اسفناج و پنیر را اضافه کنید.

۳- در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس شیر، پیازچه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و روی میکس بیسکوئیت داخل آرام‌پز بریزید و ژامبون ها را روی آن اضافه کنید.

۴- در آرام‌پز را بگذارید و اگر عجله ندارید برای ۵ ساعت اگر عجله دارید برای ۲٫۵ ساعت آن را تنظیم کنید.

۵- کیش را به صورت قالبی از دستگاه خارج کنید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بیرون بگذارید تا خنک شود.

 ارزش غذایی

  • کالری: ۴۳۱
  • چربی: ۳۱ گرم
  • کلسترول: ۳۴۹ میلی‌گرم
  • سدیم: ۶۹۹ میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: ۱۵ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • کلسیم: ۴۸۵ گرم

فوت و فن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.