// ۲۷ آذر ۹۶ ، ۲۱:۱۴

موز یکی از میوه های سرشار از پتاسیم است. پس چه بهتر که اگر قرار است دسر بخورید، خوراکی را انتخاب کنید که ویتامین هم به بدن شما برساند.

  • زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۰ دقیقه
  • تعداد: ۳۰ عدد شیرینی

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۱٫۵ پیمانه آرد قنادی
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱/۳ پیمانه بعلاوه نصف پیمانه شکر
  • یک عدد تخم مرغ درشت
  • نصف پیمانه شیر
  • نصف پیمانه موز له شده
  • ¼ قاشق چایخوری عصاره موز (اختیاری)

 طرز تهیه

۱- روغن گیاهی را داخل یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.

۲- آرد، بیکینگ پودر، نمک، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱/۳ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۳- تخم مرغ، شیر، موز له شده و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. عصاره موز  را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر هم پودر دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴- مخلوط موز را داخل مخلوط بیکینگ پودر بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. داخل قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. یک قاشق گرد از خمیر را داخل روغن بریزید تا طلایی شود. آنها را از روغن خارج کنید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید.

منبع : فوت و فن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.