موز یکی از میوه های سرشار از پتاسیم است. پس چه بهتر که اگر قرار است دسر بخورید، خوراکی را انتخاب کنید که ویتامین هم به بدن شما برساند.
- زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۱۰ دقیقه
- تعداد: ۳۰ عدد شیرینی
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ۱٫۵ پیمانه آرد قنادی
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۱ ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱/۳ پیمانه بعلاوه نصف پیمانه شکر
- یک عدد تخم مرغ درشت
- نصف پیمانه شیر
- نصف پیمانه موز له شده
- ¼ قاشق چایخوری عصاره موز (اختیاری)
طرز تهیه
۱- روغن گیاهی را داخل یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.
۲- آرد، بیکینگ پودر، نمک، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱/۳ پیمانه شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
۳- تخم مرغ، شیر، موز له شده و دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در کاسه ای دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. عصاره موز را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر هم پودر دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴- مخلوط موز را داخل مخلوط بیکینگ پودر بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد هم بروند. داخل قابلمه روغن بریزد و بگذارید داغ شود. یک قاشق گرد از خمیر را داخل روغن بریزید تا طلایی شود. آنها را از روغن خارج کنید و داخل مخلوط دارچین و شکر بغلتانید.
منبع : فوت و فن