// ۰۸ آذر ۹۶ ، ۰۶:۳۵

اگر مهمان رسمی دارید و از خواص ویژه گوشت بوقلمون نمیخواهید غافل شوید، حتما یک شب این غذا را امتحان کنید.

  • تعداد: ۸ نفر
  • زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: یک ساعت

 مواد لازم

  • ¾ پیمانه جو پخته شده
  • نصف پیمانه شیر
  • یک عدد پیاز متوسط
  • یک کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده بوقلمون
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • دو قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی تند و پرادویه
  • ¼ پیمانه سس کچاپ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی

 طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- در یک کاسه کوچک، شیر و جو را با هم مخلوط کنید. ¼ پیاز رنده شده را به آنها اضافه کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، گوشت بوقلمون، مخلوط جو و باقی مانده پیاز را با هم مخلوط کنید. فلفل دلمه ای، تخم مرغ، سس گوجه فرنگی تند، کچاپ، نمک و مقداری فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳- مواد را داخل قالب مستطیلی باریک بریزید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کنید و روی آن بریزد و در آخر نیز کمی پیاز خرد شده بریزید و داخل فر بگذارید. به مدت یک ساعت رولت را بپزید تا برشته و آماده شود.

۴- ۱۵ دقیقه پس از خنک شدن آن را همچون رولت برش دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۲۰۷
  • چربی: ۳ گرم
  • کلسترول: ۹۲ میلی گرم
  • چربی اشباع شده: ۰٫۵ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۳ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • پروتئین: ۳۲ گرم
  • سدیم: ۴۸۹ میلی گرم
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.