// ۱۴ مرداد ۹۶ ، ۱۴:۵۰

این دسر شیرین هندی را تا حدی می توان به بامیه تشبیه کرد. البته مواد تشکیل دهنده و طعم آن ها با هم فرق دارد اما در هر دو ی آن ها خمیر درون روغن سرخ شده و سپس در سیروپ غلیظی خوابانده می شود. برای یادگیری گلاب جامون هندی در ادامه با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید.

 مواد لازم برای دونات:

  • ۲۰۰ گرم شیر خشک
  • ۱۰۰ گرم آرد
  • ۱ قاشق غذاخوری سمولینا
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
  • ۵۰ میلی لیتر کره آب شده
  • ۳۰۰ میلی لیتر شیر

maxresdefault,دونات هندی

دونات هندی

برای سیروپ:

  • ۳۰۰ گرم شکر
  • ۲۰۰ میلی لیتر آب
  • مقدار کمی زعفران

 برای تزئین:

  • بادام بو داده و خرد شده
  • پودر پسته

 طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، شیرخشک، آرد، سمولینا، جوش شیرین، آب لیموترش، کره آب شده و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. روی خمیر پلاستیک کشیده و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خیسی مواد گرفته شود.
  3. به اندازه یک نارنگی از خمیر را برداشته، در دست قلقلی کنید.
  4. همین کار را با بقیه خمیر تکرار کنید.
  5. در یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی (روغن تخمه آفتابگردان) بریزید. آن را روی شعله زیاد بگذارید تا دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد داغ شود.
  6. دونات ها را به مدت ۴ دقیقه در روغن سرخ کنید. آن ها را در روغن هم بزنید تا همه طرف دونات طلایی شود.
  7. با استفاده از الک فلزی یا کفگیر آبکشی، دونات های سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
  8. در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت غلیظی به دست بیاید.
  9. دونات های سرخ شده را درون سیروپ بریزید تا شربت را به طور کامل به خود جذب کنند.
  10. حدود یک ساعت آن ها را درون شربت به حال خود رها کنید.
  11. سپس دونات را روی آبکش قرار دهید تا شربت اضافه شان کشیده شود.
  12. گلاب جامون را با پودر پسته و بادام تزئین و سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
بت اسپات