// ۲۳ مهر ۹۶ ، ۲۱:۳۴

زردچوبه برای مغز و کبد بسیار مفید است برای همین در طب سنتی به ادویه پیشگیری از آلزایمر و درمان کبد چرب معروف شده است پس از آن غافل نشوید.


راه درست استفاده از زرد چوبه برای تقویت عملکرد مغز و کبد
زردچوبه یک ادویه معمولی در غذاهای جنوب آسیا می باشد . اما به غیر از پخت و پز ، این نیز یک درمان عالی و مطلوب برای مسائل بهداشتی بی شمار می باشد .ممکن است که شما فواید بی شمار زردچوبه را شنیده باشید ( اخیرا معروف شده است آن هم به دلیل فوایدش ) اما آیا شما از این آگاه بودید که این ادویه بی نظیر می تواند در تقویت عملکر مغز و کبد موثر باشد ؟


خواص و فواید زردچوبه برای مغز 
زردچوبه و سلامت مغز
با وجود این که زردچوبه در حال حاضر نام درمان انواع بیماری ها و مشکلات فیزیکی را دارد اما باز اینکه چگونه می تواند در تقویت عملکرد مغز موثر باشد یک راز است که تاکنون کسی به آن دست نیافته است .


ماده فعال زردچوبه که کورکومین نام دارد می تواند در آینده یک وعده بزرگ برای درمان آلزایمر باشد . یکی از علل اصلی این بیماری ، داشتن پلاکت های بتای آمیلوئید است که می تواند مغز را تقویت کند .


تحقیقات اخیر نشان می دهد که کورکومین توانایی جلوگیری از ایجاد چنین پلاکت در حدود 40% دارد . به این دلیل باعث می شود که زردچوبه یکی از روش های ممکن برای درمان بیماری آلزایمر باشد .


اما این تنها فایده زردچوبه نیست . کورکومین دارای خواص ضد التهابی قدرتمند است . این به این معنا می باشد که می توانند هر گونه آسیب ناشی از التهاب را کاهش و رفع کنند .


افسردگی ، که یکی از بیماری های مغزی شناخته شده است ، می تواند به لطف زردچوبه درمان شود . 

زردچوبه,خواص زردچوبه

ماده فعال زردچوبه که کورکومین نام دارد، می تواند در آینده یک وعده بزرگ برای درمان آلزایمر باشد

  
زردچوبه و سلامت کبد
یکی دیگر از مزایای کمتر شناخته شده زردچوبه این است که می تواند فایده ی درمانی زیادی برای کبد داشته باشد .


آیا می دانستید که از کورکومین (زردچوبه) به مدت یک قرن است که برای درمان بیماری های کبدی کاربرد دارد؟


با این حال امروزه هم از این ادویه برای درمان بیماری های کبدی استفاده می شود . همچنین محققان نیز معتقدند که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زردچوبه است که منجر به درمان و حفظ سلامتی کبد می شود .


در طی مطالعاتی که اخیرا صورت گرفت ، محققان فهمیدند که زردچوبه (کورکومین) توانایی کاهش آسیب های کبدی ناشی از موارد زیر را دارد:

اوردوز آهن
سطح بالای مسمومیت
الکل نوشیدنی
زخم کبد
بیماری های کبدی مانند :کلستاز (cholestasis)


و از همه مهمتر دانشمندان به این نتیجه دست یافتند که زردچوبه می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد که یکی از شایع ترین گونه آن کارسینوم هپاتوسلولار (Hepatocellular carcinoma) را کاهش دهد .

 

دستورالعمل استفاده صحیح تر
متاسفانه باید بگوییم که بدن ما انسان ها برای جذب مولکول های فعال زردرنگ(زردچوبه)بسیار ضعیف عمل می کند و این به گونه ایی است که اگر شما زردچوبه خام استفاده کنید ، بدن شما تنها 1% از آنرا جذب می کند .خب چگونه می شود که مقدار درصد جذب را افزایش داد؟خب ، در ادامه ما چند نکته را به شما خواهیم گفت که می تواند بسیار در این امر موثر واقع شود.


-ابتدا اطمینان حاصل کنید که زردچوبه با کیفیت بالا و اورگانیک 95% خریداری کرده اید.


-زرد چوبه را با فلفل سیاه استفاده کنید . با اضافه کردن فلفل سیاه به این ادویه ، مقدار جذب آن توسط بدن را چندین و چندین برابر افزایش می دهید .


-شما همچنین برای جذب بهتر می توانید از روغن نارگیل نیز استفاد کنید .


به یاد داشته باشید که زردچوبه توانایی زیادی برای درمان در بدن دارد و دارای فواید بسیاری می باشد .توصیه می شود که روزانه حداقل یک قاشق چایخوری از آن استفاده کنید .
  زردچوبه,خواص زردچوبه

زردچوبه یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن است

 
دستور تهیه آب زردچوبه برای تقویت مغز و سلامت کبد
یک روش عالی برای بهره مند شدن از مقدار کافی کورکومین در روز ، می توانید این روش را امتحان کنید .


عناصر مورد نیاز :
یک تا دو فنجان آب
1/4 قاشق چایخوری زردچوبه


دستورالعمل :
1- آب را بجوشانید و و زرد چوبه را اضافه کنید تا ده دقیقه دیگر در آب بجوشد.
2-بعد از اینکه خنک شد می توانید از آن استفاده کنید.
 
زردچوبه+چربی/روغن
این یک روش عالی دیگر است که می توانید از آن برای جدب بهتر زردچوبه استفاده کنید .
همان گونه که در ابتدا گفتیم ، مخلوط کردن زردچوبه با روغن های گیاهی و چربی های سالم می تواند در مقدار جذب آن موثر باشد .


مواد مورد نیاز :
2فنجان شیر نارگیل
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری روغن نارگیل
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه


دستورالعمل :
تمام کاری که باید انجام دهید این است که تمام عناصر را با یکدیگر ترکیب کنید و بنوشید .
 
 روش درست کردن کره زردچوبه
مواد مورد نیاز :
1/3 فنجان روغن نارگیل
1/4 فنجان روغن زیتون
1/8قاشق چایخوری پودر زردچوبه
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی


دستورالعمل :
1- مواد ذکر شده در فنجان را ترکیب کنید . و هم بزنید تا حدی که یک مخلوط نرم بدست آید .

2-در این مرحله باید مخلوط بدست آمده را در شیشه بریزید و درب آنرا محکم ببندید و در داخل یخچال قرار دهید تا این که به کره تبدیل شود .

3-زمانی که دیدید که به کره تبدیل شده است ( مخلوط سفت شده است ) می توانید آنرا با نان استفاده کنید .
 
نتیجه :
فواید زرد چوبه بسیار زیاد است . این 3دستورالعمل غذایی را برای جذب بهتر می توانید استفاده کنید و این راه که می توانید از زرد چوبه در غذاهایتان استفاده کنید را دیگر نگفتیم چون در آشپزخانه های ایرانی استفاده از زرد چوبه ، از رایج ترین کارها می باشد و خوردن غذاهایی که در آنها زردچوبه استفاده شده است ، بسیار لذت بخش خواهد بود .

 

منبع: namnak.com

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.