سس بوفالو برای طعم دادن به بال و کتف مرغ یکی از بهترین گزینه ها به شمار می رود. به همین خاطر، در ادامه روش تهیه بال سوخاری با این سس را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد. همراهمان باشید.
مواد لازم (۴ تا ۶ نفر)
- ۱ کیلوگرم بال و کتف مرغ
- ¾ پیمانه نشاسته ذرت
- ¼ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل کاین
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ⅔ پیمانه آب
- روغن سرخ کردنی
- ½ پیمانه سس بوفالو
طرز تهیه
- در یک کاسه، ¼ پیمانه نشاسته ذرت و بال و کتف مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید تا نشاسته همه سطح مرغ ها را بپوشاند. سپس آن ها را روی توری چیده و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید.
- در یک کاسه متوسط، نصف پیمانه نشاسته ذرت، آرد سفید، پاپریکا، پودر سیر، فلفل کاین، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- به تدریج آب را بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- درون قابلمه روغن را ریخته و تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید.
- مرغ ها را درون مواد بغلتانید، سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
- پس از سرخ شدن، آن را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- مرغ را درون کاسه ریخته و سس بوفالو را روی آن ها بریزید. هم بزنید.
- سپس مرغ های سساندودشده را درون بشقاب چیده و به همراه سس بلوچیز یا کرفس تازه سرو کنید.
سس بوفالو
مواد لازم
- ۶ قاشق غذاخوری کره
- ۱ حبه سیر
- ۱/۳ پیمانه سس قرمز تند
- ½ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
- ¾ قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه
- سیر را له کرده درون کاسه با کره آب شده مخلوط کنید.
- سس تند را افزوده و هم بزنید.
- سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.