// ۰۷ شهریور ۹۶ ، ۱۷:۴۹

یکی از بهترین جنبه‌های گردشگری برای دوستداران غذا، امتحان کردن غذاهای محلی مناطق مختلف دنیا و آشنا کردن ذائقه با طعم‌های متفاوت و جدید است. در دنیا شهرهای زیادی هستند که در کنار جاذبه‌های دیگر، با ارائه‌ی غذاهای لذیذ و منحصربه‌فرد دوستداران غذا را از همه‌جا به سمت خود جذب می‌کنند. در ادامه به معرفی مقصدهای برتر گردشگری در سراسر دنیا برای دوستداران غذا می‌پردازیم

در این فهرست نام رستوران‌های درجه‌یک و فروشندگان خیابانی در کنار هم دیده می‌شود و صرفا کیفیت و محبوبیت غذا مبنای انتخاب است. یک غذای لذیذ و خاص چه در رستوران‌های لوکس مورد تائید کتاب مرجع میشلن (Michelin) سرو شود و یا کوچه‌پس‌کوچه‌های بانکوک، دیر یا زود توجه دوستداران غذا را جلب می‌کند.
بانکوک، تایلند1 -bangkokدر این شهر تعداد زیادی فروشنده‌ی خیابانی غذا وجود دارد که غذاهای شناخته‌شده‌ی تایلندی مثل پد‌تای (Pad Thai) ارائه می‌کنند و شاید مشهورترین آن‌ها تیپ سامائی (Thip Samai) در جاده‌ی ماهاچایی (Mahachai) باشد. در کنار روش سنتی تایلندی‌ها برای عرضه‌ی خیابانی غذا، به‌تازگی نوع جدیدی از رستوران با رویکردی متفاوت در بانکوک مرسوم شده است که توسط سرآشپزهای حرفه‌ای اداره می‌شود و با حال و هوایی مشابه رستوران‌های نیواورلئان، غذاهای محلی شمال شرقی تایلند و غذای سنتی ایتالیایی سرو می‌کند.
بارسلونا، اسپانیا2 - BARCELONAدر بارسلونا می‌توانید انواع متنوعی از فرآورده‌های گوشتی مثل ژامبون سرانو (Serrano) و کالباس محلی کاتالان و یا ماهی تازه‌ی دریای مدیترانه را امتحان کنید. برای آشنایی و چشیدن طعم واقعی آشپزی سنتی کاتالان باید به مناطقی مثل بری قوتیک (Barri Gòtic) و رستوران‌های عرضه‌کننده‌ی تاپاس (tapas) مثل رستوران کال پپ (Cal Pep) مراجعه کنید یا در بازار بوکریا (Boqueria) از غرفه‌های فروش مواد غذایی محلی تازه و سالم بازدید کنید.
بولونیا، ایتالیا3 -BOLOGNAدر شهری که پاستای معروف تالیاتلی بولونزی (Tagliatelle alla Bolognese) در آن ابداع شده است، دوستداران غذا با استقبال خوبی مواجه می‌شوند. در بولونیا می‌توانید روزتان را با امتحان کردن مرغوب‌ترین نوع کالباس مارتادلا (mortadella) و انواع پنیر درجه‌یک در بازار مرکاتو دی متزو (Mercato di Mezzo) آغاز کرده و بعد به گشت‌وگذار در کوچه‌های قدیمی سنگ‌فرش و تماشای فروشگاه‌های خانوادگی و کارگاه‌های ساخت صنایع‌دستی بپردازید و در پایان روز خستگی خود را خوردن یک بستنی خامه‌ای ایتالیایی برطرف کنید.
بروژ، بروکسل4 - BRUGESبروژ علاوه بر غرفه‌های اشتها برانگیز فروش وافلهای خوشمزه با  خامه، میوه‌ی تازه و شکلات، به خاطر شکلات درجه‌یک، صدف‌های لذیذ و سیب‌زمینی سرخ‌شده نیز شهرت جهانی دارد. برای امتحان کردن همه این‌ها کافی ست سری به شکلات لاین (Chocolate Line) بزنید که در آن سرآشپز دومینیک پرسن (Dominique Person) تقریبا همه‌چیز از واسابی و کواکامولی گرفته تا جوجه و صدف در تهیه شکلات‌هایش به کار می‌برد.
بوئنوس ‌‌آیرس، آرژانتین5 - BUENOS AIRESدر این شهر می‌توانید تا حد افراط از استیک‌های آبدار و لطیف، غذاهای چندمرحله‌ای لذیذ تهیه‌شده توسط سرآشپز و نوشیدنی‌های متنوع با قیمت کم لذت ببرید. رستوران‌های بوئنوس آیرس باعرضه‌ی استیک و انواع کباب گوشت ارزان به شهرت جهانی دست پیدا کرده‌اند. علاوه بر این در این شهر بازار ارائه‌ی غذاهای غیرقانونی رونق زیادی دارد و در چند سال گذشته به‌شدت موردتوجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفته است.

انسنادا (Ensenada)، مکزیک6 - ENSENADA

بازار غذا در انسنادا از سال ۱۹۸۵ و با ارائه‌ی تاکوی ماهی محبوبیت زیادی پیدا کرد و این غذا هنوز هم یکی از لذیذترین غذاهای این منطقه است. امروزه در تمام مناطق این شهر غرفه‌هایی به چشم می‌خورد که ماهی سرخ‌شده، میگوی نرم شده در مایونز، سس سالسا و کلم تازه به فروش می‌رسانند.
جورج تاون (George Town)، جزیره‌ی پنانگ (Penang)، مالزی

7 - GEORGE TOWN

جزیره‌ی پنانگ به لطف ترکیبی از غذاهای سنتی مالایی، چینی و هندی و همین‌طور دستورهای غذایی با قدمت صدها سال پایتخت غذای مالزی محسوب می‌شود و حتی در سال ۲۰۱۴ بهترین مقصد گردشگری غذایی در دنیا شناخته شده است. شهر جرج تاون به‌تنهایی سهم عمده‌ای در این شهرت دارد و در آن اشکال متنوعی از غذاهای سرخ‌شده‌ی لذیذ و سوپ‌های اشتها برانگیز با مواد اولیه متفاوت مثل گوشت اردک، رازیانه و ماهی خالدار به فروش می‌رسد.
لندن، انگلستان

8 - LONDON

در چند سال اخیر شاهد دگرگونی چشمگیر روال عرضه‌ی غذا در لندن بودیم. در این مدت کافه‌های بی‌روح و کسل‌کننده‌ی این شهر جای خود را به کافه‌رستوران‌های باکیفیت، فروشنده‌های خیابانی و حتی دو مورد از بهترین رستوران‌های دنیا یعنی شام با هستون بلومنتال (Dinner by Heston Blumenthal) و لدبری (Ledbury) داده‌اند. در لندن همیشه غذاهای اقوام مختلف عرضه می‌شد ولی در این چندساله تأثیر بیشتر آشپزی آمریکای لاتین و کره، جلوه‌ای تازه به جاذبه‌های غذایی در لندن داده است.
لس‌آنجلس، کالیفرنیا9 - LOS ANGELESبرای جذب دوست داران غذا به لس‌آنجلس، تنها اسم سرآشپز روی چوئی (Ledbury) و رستوران سیار او که با نام ماشین غذای کوگی (Kogi) شناخته می‌شود، به‌اندازه‌ی کافی انگیزه ایجاد می‌کند. در این شهر به دلیل تنوع قومیتی همه نوع غذا ارائه می‌شود از غذاهای دریایی تازه‌ی ساحل ونیز گرفته تا بعضی از بهترین غذاهای مکزیکی، کره‌ای و ژاپنی.
لیون، فرانسه10 - LYONبه نقل از روزنامه‌ی گاردین، شهر لیون در ۷۶ سال اخیر، به‌عنوان پایتخت غذای فرانسه و دنیا شناخته می‌شود. دوستداران غذا می‌توانند در این شهر از صرف غذا در بهترین رستوران دنیا یعنی تخوا گول (Trois Gaules) یا بازارهای عجیب و منحصربه‌فرد مثل بازار خیابان سن آنتوان (Saint Antoine) و یا لو هال دو پل بوکوز (Les Halles de Paul Bocuse) لذت ببرند.
مراکش، کشور مراکش11 - MARRAKESHغذاهای این شهر ترکیب دل‌نشینی از آشپزی فرانسه، آفریقا و خاورمیانه هستند. دوستداران غذا می‌توانند در طول روز از فروشنده‌های خیابانی کفتا (kefta – کوفته‌ی مراکشی) و مرگز (mergez – سوسیس تند) خریداری کنند. صرف شام مراکشی در رستوران‌هایی مثل بوزین (Bô-Zin) که در یک عمارت قدیمی و خیره‌کننده قرار دارد، با لذت زیادی همراه خواهد بود.
نیواورلئان، لوئیزیانا12 - NEW ORLEANSبرای دوستداران غذا این شهر یادآور غذاهای ترکیبی و اشتها برانگیز است. به‌عنوان‌مثال ساندویچ مرموز پوبوی (po boy) که نمی‌شود تشخیص داد با ماهی سرخ‌شده تهیه ‌شده یا سوسیس دودی. رستوران آنتونیز (Antoine) که یکی از قدیمی‌ترین رستوران‌های آمریکا است و غذای صدف راکفلر (Rockefeller) در آن ابداع شده، در نیواورلئان قرار دارد.
منبع : Business Inside
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.