میان وعدههای قدیمی خیلی ساده بودند و صد البته سالم و خوشمزه، اما میان وعدههای امروزی را شاید بتوان یک وعده غذایی هم نامید!
- زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۵ دقیقه
- تعداد: ۴۰ تکه
مواد لازم
- یک عدد نان باگت بزرگ، تقسیم شده به تکه های ۲ سانتیمتری
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
- ۱۱۵ گرم پنیر گورگونزولا رنده شده
- دو قوطی کمپوت هلو (هر کدام ۴۲۵ گرم)
- نصف پیمانه گردوی تفت داده با شکر
- دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک طرف اسلایس های باگت را با روغن زیتون چرب کنید و داخل سینی فر بچینید. آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر برشته کنید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
۲- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و گورگونزولا را با هم مخلوط کنید تایکدست شوند. آنها را روی نان های تست شده بمالید و روی آنها تکه های خرد شده کمپوت هلو و گردوی شیرین بگذارید.
۳- در آخر با جعفری تازه تزئین و سرو کنید.