// ۰۸ آذر ۹۶ ، ۰۶:۴۱

میان وعده‌های قدیمی خیلی ساده بودند و صد البته سالم و خوشمزه، اما میان وعده‌های امروزی را شاید بتوان یک وعده غذایی هم نامید!

  • زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۵ دقیقه
  • تعداد: ۴۰ تکه

مواد لازم

  • یک عدد نان باگت بزرگ، تقسیم شده به تکه های ۲ سانتی‌متری
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۱۱۵ گرم پنیر گورگونزولا رنده شده
  • دو قوطی کمپوت هلو (هر کدام ۴۲۵ گرم)
  • نصف پیمانه گردوی تفت داده با شکر
  • دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک طرف اسلایس های باگت را با روغن زیتون چرب کنید و داخل سینی فر بچینید. آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در فر برشته کنید تا طلایی شوند. سپس کنار بگذارید  تا خنک شوند.

۲- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و گورگونزولا را با هم مخلوط کنید تایکدست شوند. آنها را روی نان های تست شده بمالید و روی آنها تکه های خرد شده کمپوت هلو و گردوی شیرین بگذارید.

۳- در آخر با جعفری تازه تزئین و سرو کنید.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.