سالاد اسفناج با سس انار و توت فرنگی یک سالاد بسیار خوش طعم و خوش رنگ است.
این سالاد با طعم های مختلف و متفاوتی که دارد، ذائقه ی شما را به شدت تحریک می کند. همچنین که رنگ سبز تیره ی اسفناج و قرمز روشن توت فرنگی آن را به سالادی بسیار جذاب تبدیل کرده است.
برای درست کردن این سالاد از اسفناج تازه استفاده کنید.
مواد لازم برای آماده کردن سالاد رژیمی ۵ نفر – زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
- مواد لازم برای سس سالاد اسفناج :
- ۱/۳ فنجان آب انار یا رب انار
- ۲ قاشق غذا خوری روغن کنجد (می توانید از خود کنجد هم استفاده کنید.)
- ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۳ قاشق غذا خوری سرکه سیب
- ۲ قاشق غذا خوری شکر
- مقداری دانه فلفل قرمز
- مقداری نمک و فلفل
- مواد لازم برای سالاد :
- نیم کیلو بزرگ اسفناج تازه
- ۱۰ عدد توت فرنگی اسلایس شده
- نصف فنجان بادام پرک بو داده شده
- طرز تهیه :
قدم اول :
برای درست کردن سس انار برای سالاد اسفناج و توت فرنگی تمام مواد لازم برای تهیه سس که در بالا گفته شد را با هم خوب مخلوط کنید.
نکته رژیمی : می توان سس را بدون اضافه کردن شکر درست کنید، در اینصورت سس شما قدری ترش تر خواهد شد.
همچنین می توانید سرکه را از سس سالاد اسفناج حذف کرده و فقط از رب یا آب انار ترش در سس استفاده کرد.
قدم دوم :
در یک کاسه ی بزرگ اسفناج های تازه و توت فرنگی و کنجد را با هم مخلوط کنید. کمی سس اضافه کرده و هم بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا همه ی برگ ها به سس آغشته شود.
قدم سوم :
هنگام سرو سالاد اسفناج و توت فرنگی را با بادام پرک تزیین کنید.
نکات :
- شما می توانید به سالاد اسفناج و توت فرنگی خود پنیر موتزارلا کاله یا پنیر فتا اضافه کنید.
- برای بودادن (رست کردن) بادام ها، بادام تازه یا بادام بو داده نشده که یک شبانه روز در آب مانده و نرم شده را نازک ببرید. سپس آن ها را روی سینی پخت فر و در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵تا ۱۰ دقیقه حرارت دهید. دقت کنید که در این مدت حواستان به بادام باشد که نسوزند. در طول این مدت چند بار آن ها را با سینی پخت تکان دهید تا زیرو رو شوند.
سالاد اسفناج با سس انار را به می توانید به عنوان وعده ی اصلی بخورید. بعد از آماده شدن سالاد آن را با فیله مرغ یا کینوا سرو کنید. به این شکل هم سیر کننده و هم مقوی می شود. نوش جان!