سوفله شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در کوتاه ترین زمان و با کمترین مواد غذایی آن را در خانه تهیه کرده و از طعمش لذت ببرید. برای یادگیری روش تهیه این کیک در ادامه با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم
- نصف پیمانه شکلات فندقی
- ۲ عدد تخم مرغ
طرز تهیه
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در دو کاسه مجزا قرار دهید.
- شکلات فندقی را به زرده های تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.
- در کاسه دیگر، سفیده ها را با هم زن برقی هم بزنید تا کاملا پف کنند.
- مخلوط شکلات و زرده را به تدریج به سفیده بیفزایید و با استفاده از کاردک، به صورت دورانی آن ها را هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
- مواد را درون رامکین (کاسه های سفالی مقاوم در برابر گرما) بریزید.
- آن را به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر بپزید و به صورت داغ سرو کنید.