شاید شنیدن اسم کوکو ماهی با ذائقه ما ایرانیها جور در نیاید ولی بد نیست این کوکو را امتحان کنید و از تنوع غذایی سفرههای ملل مختلف بهرهمند شویم.
تعداد: ۴ نفر
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
• ۴۰۰ گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)
• ۲ پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی
• ۱ عدد پیاز کوچک، ریز شده
• نصف پیمانه خردههای ریز نان خشک
• ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
• روغن زیتون
• حدود ۱۵۰ گرم انواع سبزیجات مانند گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن
• یک پیمانه سس سالاد
طرز پخت
۱. ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در پیرکس قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۲.۵ تا ۳.۵ دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسهای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.
۲. سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید. کتلتها روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.