این هات داگ ها با یک لایه خمیری که از بلغور ذرت تهیه شده، پوشیده و سرخ می شوند. از آن جا که نوعی فینگر فود به شمار می روند، برای دورهمی های دوستانه یا به عنوان میان وعده در روزهای طولانی تابستان گزینه مناسبی محسوب می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن ها در ادامه با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم
- ۱ پیمانه بلغور ذرت
- ۱ پیمانه آرد سفید
- ¼ پیمانه شکر
- ۴ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ⅛ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ پیمانه شیر
- ۵ عدد هات داگ
- ۱ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ لیتر روغن گیاهی
طرز تهیه
- در یک کاسه متوسط، همه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و شیر را بیفزایید. همه مواد را تا زمانی هم بزنید که هیچ گلوله ای در آن ها باقی نماند. سپس به مدت ۲۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
- هات داگ ها را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. آن ها را درون کاسه ریخته و آرد سفید را اضافه کنید. هم بزنید که آرد همه سطح هاتداگها را بپوشاند.
- روغن را در یک تابه عمیق ریخته و بگذارید تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ شود.
- با چنگال هات داگ آردی را برداشته، درون مخلوط بلغور ذرت بغلتانید و سپس در روغن داغ بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.
- مینی کورن داگ ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- در آخر، با سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.