// ۲۹ آبان ۹۶ ، ۱۲:۱۱

این خوراک را باید با ورقه‌های بسیار نازک گوشت گوساله تهیه کنید تا سریع آماده شود.

  • تعداد: ۴ نفر
  • زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
  • زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۲۳۰ گرم گوشت ورقه ای گوساله
  • یک عدد پیاز سفید متوسط خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده
  • دو عدد سیب زمینی رنده شده
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۴ ورق پنیر چدار

طرز تهیه

۱- روغن را در تابه داغ کنید. ورقه های نازک گوشت را در آن تفت دهید تا پخته شوند. پیاز، فلفل دلمه ای و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا برشته و طلایی شوند. در صورت نیاز، کمی آب اضافه کنید تا گوشت و سبزیجات به خوبی مغز پخت شوند.

۲- در این فاصله، کره را در تابه داغ کنید و تخم مرغ را در آن نیمرو کنید. نمک و فلفل بزنید.

۳- گوشت را داخل ظرف بریزید، ورقه های پنیر را روی آن بگذارید. یک تا دو دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیرها آب شوند و با نیمرو سرو کنید.

فوت و فن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.