این حلقه نان بسیار خوشمزه به نظر می آید زیرا حاوی سس آلفردو و پودر سیر است که هر دو آن ها به مرغ طعم و عطر بسیار خوبی می بخشند. بنابراین توصیه می کنیم یک بار در خانه آن را امتحان کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)
- ۶۰۰ گرم خمیر پیتزای آماده
- ۲ پیمانه مرغ پخته شده
- ۱ پیمانه بیکن خرد شده
- ۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ پیمانه سس آلفردو
طرز تهیه
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- خمیر پیتزا را به قطعات ریز برش دهید. سپس آن را در دست قلقلی کنید.
- در یک کاسه بزرگ، خمیرهای پیتزا، مرغ، بیکن، موزارلا، پنیر پارمسان، جعفری، فلفل سیاه، پودر سیر، روغن زیتون و سس آلفردو را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
- مواد را درون قالبی که از قبل با روغن چرب کرده اید، بریزید.
- سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.
- قالب را درون بشقاب موردنظرتان برگردانده و با سس آلفردو که از قبل آماده کرده اید، سرو کنید.