// ۰۳ آبان ۹۸ ، ۱۷:۵۲

مواد لازم:

 

بادمجان= 4 عدد
گوشت= 200 گرم
پیاز= 1عدد متوسط

پنیر پیتزا= 100گرم
جعفری= 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه= 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه= به اندازه کافی
گوجه فرنگی حلقه شده= 2عدد

طرز تهیه:

هر بادمجان را از بلندی به4 قسمت تقسیم می کنبم به طوری که 4 ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود
2ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم کمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یک خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یک حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می کنیم
تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنیم ظرفی را که می خواهیم خوراک را سرو کنیم چرب می کنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 160درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.
می توانیم این خوراک را روی گاز هم درست کنیم.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.