این فصل مملو از کدوحلوائی است که اتفاقا خواص بسیاری هم دارد، از این رو شاید بد نباشد برای وعده های غذایی خود از این ماده خوراکی استفاده کرده و در روزهای سرد پائیز زمستان غذاهای متنوعی تهیه کنید.
مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)
- ۲ پیمانه آرد
- سه چهارم پیمانه شکر
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی*
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱ ¼ پیمانه پوره کدو حلوائی
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
- روغن سرخ کردنی
برای روکش
- سه چهارم پیمانه شکر
- ۳ قاشق غذاخوری ادویه پای کدو حلوائی
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، ادویه پای کدو حلوائی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در یک کاسه دیگر، پوره کدو حلوائی، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید.
- سپس محتویات هر دو کاسه را به هم اضافه کرده و هم بزنید.
- درون یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی ریخته و بگذارید تا دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شود.
- در این فاصله، به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در دست قلقلی کرده و سپس به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون روغن سرخ نمایید.
- پس از طلایی شئن مواد، آنها را از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- در آخر نیز، در یک کاسه کوچک، ادویه پای کدو حلوائی و شکر را با هم مخلوط کرده و قلقلی های کدوحلوائی را درون آن بغلتانید.
*برای تهیه ادویه مخصوص پای کدو حلوائی لازم است ۲ قاشق غذاخوری دارچین، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل، ۱ قاشق غذاخوری جوز هندی و نصف قاشق غذاخوری میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.