// ۰۸ شهریور ۹۶ ، ۱۰:۵۹

این فصل مملو از کدوحلوائی است که اتفاقا خواص بسیاری هم دارد، از این رو شاید بد نباشد برای وعده های غذایی خود از این ماده خوراکی استفاده کرده و در روزهای سرد پائیز  زمستان غذاهای متنوعی تهیه کنید.

مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)

  • ۲ پیمانه آرد
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چایخوری ادویه پای کدو حلوایی*
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ ¼ پیمانه پوره کدو حلوائی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • روغن سرخ کردنی

برای روکش

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری ادویه پای کدو حلوائی

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بیکینگ پودر، ادویه پای کدو حلوائی و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه دیگر، پوره کدو حلوائی، تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید.
  3. سپس محتویات هر دو کاسه را به هم اضافه کرده و هم بزنید.
  4. درون یک قابلمه متوسط، روغن سرخ کردنی ریخته و بگذارید تا دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شود.
  5. در این فاصله، به اندازه یک گردو از مواد را برداشته و در دست قلقلی کرده و سپس به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون روغن سرخ نمایید.
  6. پس از طلایی شئن مواد، آنها را از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
  7. در آخر نیز، در یک کاسه کوچک، ادویه پای کدو حلوائی و شکر را با هم مخلوط کرده و قلقلی های کدوحلوائی را درون آن بغلتانید.

*برای تهیه ادویه مخصوص پای کدو حلوائی لازم است ۲ قاشق غذاخوری دارچین، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل، ۱ قاشق غذاخوری جوز هندی و نصف قاشق غذاخوری میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.