این غذا به سبک غیرایرانی و متفاوت درست می شود. شما برای تهیه آن، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت. برای آشنایی با روش تهیه این پلو ادامه مطلب را از نظر بگذرانید.
مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)
- ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
- ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
- نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
- ۲ قاشق چایخوری آویشن
- ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
- ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پیمانه آب
طرز تهیه
- گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
- در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
- پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
- حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
- بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید.
- یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.