// ۲۴ شهریور ۹۶ ، ۱۳:۲۷

این غذا به سبک غیرایرانی و متفاوت درست می شود. شما برای تهیه آن، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت. برای آشنایی با روش تهیه این پلو ادامه مطلب را از نظر بگذرانید.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

  • ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
  • ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
  • نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۲ قاشق چایخوری آویشن
  • ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
  • ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب

طرز تهیه

    1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
    2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
    3. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
    4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
    5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید.
    6. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.
  1.  
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.