// ۲۴ شهریور ۹۶ ، ۱۷:۰۵

این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید. برای یادگیری روش تهیه این غذا در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم (۴ نفر)

  • ۳ عدد تخم مرغ درشت
  • ۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۵ پیمانه برنج پخته شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه

    1. تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
    2. گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
    3. روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
    4. گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
    5. پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید.
    6. نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
    7. در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
    8. این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.