این غذا را می توانید با بیکن هم درست کنید، اما گوشت چرب که خوب سرخ و پخته شده باشد، طعم بهتری به آن خواهد بخشید. برای یادگیری روش تهیه این غذا در ادامه با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم (۴ نفر)
- ۳ عدد تخم مرغ درشت
- ۲۵۰ گرم گوشت با چربی زیاد
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- ۵ پیمانه برنج پخته شده
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری شکر
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
طرز تهیه
- تخم مرغ را در یک کاسه با یکدیگر هم بزنید. کمی نمک افزوده و دوباره هم بزنید.
- گوشت پرچربی را به تکه های بسیار ریز خرد کنید. پیازها را نیز خرد کنید.
- روغن را درون تابه داغ کرده و تخم مرغ را درون آن ریخته و هم بزنید. پس از خاگینه شدن، تخم مرغ را از تابه خارج کنید.
- گوشت چربی دار را درون تابه با حرارت زیاد سرخ کنید تا روغن انداخته و برشته شوند. آن ها را از تابه خارج کنید.
- پیاز خرد شده را ریخته و تفت دهید تا سبک شوند. سپس برنج پخته شده را بیفزایید. ۲ تا ۵ دقیقه هم بزنید.
- نمک، فلفل سیاه و سس سویا را افزوده و مخلوط کنید.
- در آخر، خاگینه و گوشت را افزوده و هم بزنید.
- این غذا را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.