// ۳۱ مرداد ۹۶ ، ۱۸:۱۱

در این شماره از خوشمزه روز، نوعی میان وعده خوشمزه و مملو از کلسیم را برایتان انتخاب کرده ایم که بدون شک از طعم آن لذت خواهید برد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • یک بوته گل کلم متوسط
  • ¾ پیمانه آرد
  • ¾ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه سس تند و فلفلی / سس بوفالو
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل / روغن سبزیجات
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. گل کلم را از وسط دو نیم کرده و گل‌چه های آن را با دست جدا کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، آرد، پاپریکا، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. گل‌چه های کلم را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور کامل به خورد آن ها  بروند.
  5. کلم ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
  6. در یک کاسه کوچک، سس فلفلی، روغن گیاهی و عسل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  7. با قلم مو سس را روی گل کلم ها بمالید. دوباره به مدت ۲۰ دقیقه آن ها را درون فر بگذارید تا کاملا طلایی و مغزپخت شوند.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.