// ۲۹ مرداد ۹۶ ، ۲۰:۵۲

این غذا بسیار آسان درست می شود و به دلیل داشتن دو نوع پنیر، بسیار خوشمزه است. توصیه می کنیم این دستور پخت را حتما یک بار در خانه امتحان کنید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • ۱ عدد بادمجان درشت
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱/۴ پیمانه کره
  • ۱ پیمانه پودر سوخاری
  • ۲ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱۲۰۰ گرم سس گوجه فرنگی
  • ۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه
  • ریحان تازه


طرز تهیه

    1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
    2. بادمجان را شسته و خشک کنید. سپس آن را به حلقه هایی به ضخامت یک سانتی متر برش بزنید.
    3. تخم مرغ را با کره آب شده (که خنک شده) هم بزنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
    4. پودر سوخاری ساده را درون یک بشقاب گود بریزید، نمک و فلفل سیاه، ادویه ایتالیایی و ۲ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان اضافه کنید و هم بزنید.
    5. حلقه های بادمجان را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس درون پودر سوخاری بغلتانید. سپس آن ها را درون سینی فر روی یک ورقه روغنی بچینید و درون فر بگذارید.
    6. پس از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که سوخاری شدند آن ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
    7. در این فاصله، سس را کف تابه پیرکس بریزید. یک لایه بادمجان سوخاری، یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و یک یک اسلایس پنیر موزارلای تازه روی هر کدام از حلقه ها بگذارید.
    8. همین کار را با همه مواد تکرار کنید.
    9. آن ها را تا زمانی که طلایی شوند، یعنی حدو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
    10. در آخر با ریحان تزئین کرده و گرم سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.