// ۱۲ شهریور ۹۶ ، ۱۹:۳۳

در ادامه این مطلب، سعی کرده ایم روش تزئین کیک را برایتان انتخاب کنیم که در ساده ترین حالت ممکن به شما امکان این را می دهد تا دسر خانگی تان را دکور کنید. برای این منظور، به دو عدد کیک ساده (زردرنگ) و یک کیک شکلاتی یک اندازه نیاز دارید. باقی موارد در ادامه توضیح داده شده اند. همراهمان باشید.

مواد لازم (۱۲ نفر)
  • ۱ عدد کیک شکلاتی آماده
  • ۱ عدد کیک ساده آماده
  • خامه شکلاتی
طرز تهیه
    1. سطح رویی هر دو کیک را برش دهید.
    2. هر دو کیک را از عرض به ۴ قسمت مساوی برش دهید تا ۴ دایره نازک از هر کیک در اختیار داشته باشید.
    3. یک بشقاب کوچک روی آن ها قرار دهید و به قطر بشقاب، کیک را برش دهید.
    4. روی دایره، یک نعلبکی گذاشته و دوباره آن را برش داده و کیک را در بیاورید.
    5. بخش های خالی کیک ساده را با کیک شکلاتی و برعکس پر کنید.
    6. این کار را با همه تکه ها تکرار کنید.
    7. سپس لایه های دایره ای کیک های دو رنگ را روی هم بگذارید.
    8. البته توجه داشته باشید که بین هر ردیف، یک لایه خامه شکلاتی بمالید.
    9. در آخر، سطح بالایی کیک را نیز خامه بمالید و آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
    10. به این صورت می توانید کیک دو رنگ به صورت شطرنجی در اختیار داشته باشید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.