مواد لازم
- ۳۰۰ گرم استیک
- ۱۰۰ گرم آرد ذرت
- ۱ قاشق غذاخوری ادویه چینی
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ لیتر روغن برای سرخ کردن
- ۲ عدد فلفل چیلی
- ۱ عدد پیاز
- ۲۵ گرم زنجبیل
- ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۱ قاشق غذاخوری سیر له شده
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۲ قاشق غذاخوری سس چیلی شیرین
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
- ۱ قاشق غذاخوری کچاپ گوجه فرنگی
طرز تهیه
- استیک ها را به نوارهای باریک برش دهید و درون کاسه بچینید.
- آرد ذرت، ادویه چینی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید.
- روغن را در قابلمه داغ کنید تا به ۱۹۰ درجه سانتی گراد برسد.
- نوارهای بیف را درون روغن بیندازید و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
- آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
- در این مرحله، باید سس را درست کنید. برای این منظور، پیاز، چیلی، زنجبیل و خمیر سیر را چند دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید.
- سس سویا، سس چیلی شیرین، سرکه قرمز و کچاپ گوجه فرنگی را بیفزایید.
- بیف را افزوده و هم بزنید تا سس همه سطح گوشت را بپوشاند.
- روی آن ها را با پیازچه خرد شده و فلفل چیلی تزئین و سرو کنید.