// ۲۹ آبان ۹۶ ، ۱۲:۰۲

رولاتینی یک غذای ایتالیایی است که اصولا با ورقه های بادمجان تهیه می شود که روی آن آرد گندم و و پنیر ریکوتا می پاشند، رول می کنند و در فر می پزند. اما به جای بادمجان از سینه مرغ، فیله ماهی و گوشت گوساله هم می توان استفاده کرد. ما در اینجا رولاتینی با مرغ را آموزش داده ایم.

  • زمان پخت: ۳۵ دقیقه
  • تعداد: ۴ نفر

مواد لازم

  • یک پیمانه آب مرغ کم نمک
  • یک حبه سیر رنده شده
  • ۴۱۰ گرم گوجه فرنگی کبابی و له شده
  • ۴ تا ۵ برگ تازه ریحان
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۴ عدد استیک مرغ نازک
  • ¼  پیمانه جعفری خرد شده
  • ۱۷۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ¼ پیمانه خرده های نان
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • روغن

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، گوجه فرنگی، سیر، آب مرغ و برگ های ریحان را روی حرارت متوسط بپزید و مرتب هم بزنید. حدود ۱۵ دقیقه بعد که غلیظ شد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.

۲- به مرغ ها نمک و فلفل بزنید و روی سطح صاف بچینید. روی آنها پنیر موزارلا و جعفری بریزید. از سمتی که باریک است، استیک مرغ را رول و با خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.

۳- پنیر پارمسان و خرده های نان را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را نیز در کاسه دیگری بریزید و به قدری هم بزنید تا پف کند.

۴- تابه را با روغن چرب کنید. رول های مرغ را داخل سفیده فرو کنید و سپس در مخلوط خرده های نان بغلتانید. مرغ ها را از قسمت درز داخل تابه بگذارید و روغن روی آنها بریزید. حدود ۲۰ دقیقه آنها را بپزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۳۵۵
  • چربی: ۱۴ گرم
  • کلسترول: ۱۰۵ میلی‌گرم
  • سدیم: ۸۴۸ میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: ۱۵ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • پروتئین: ۴۴ گرم

فوت وفن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.