// ۱۳ شهریور ۹۶ ، ۰۹:۲۲

با روشی که در ادامه آموزش داده ایم می توانید در عرض کمتر از ۴۰ دقیقه یک شام ساده و خوشمزه با مرغ، قارچ و کلم بروکلی درست کرده و به همراه نودل سرو نمایید. با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ نگینی خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۴۵۰ گرم گلچه های کلم بروکلی
  • ۲۲۵ گرم قارچ خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی

برای سس

  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
  • یک سوم پیمانه سس سویا (کم نمک)
  • یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک پیمانه آب مرغ
  • یک چهارم پیمانه آرد

طرز تهیه

  1. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی را داغ کنید. سپس سینه های مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.
  2. سپس از تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.
  3. در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ریخته و قارچ  ها را درونش تفت دهید. پس از نرم شدن قارچ ها، کلم های بروکلی را بیفزایید و پس از دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
  4. دوباره در تابه یک قاشق روغن ریخته و سیر و زنجبیل را درون آن تفت دهید تا طلایی شوند. در آخر بقیه مواد سس را اضافه کنید.
  5. مرغ و سبزیجات را داخل تابه برگردانید و هم بزنید تا سس به خرد همه آنها برود.
  6. این غذا را با نودل یا برنج سرو می کنند.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.