// ۲۵ مرداد ۹۶ ، ۲۱:۰۹

  امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع نان تست سوخاری لذیذ آشنا کنیم که مواد اولیه آن بسیار کم است و به آسانی تهیه می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌‌ی نان تست سوخاری با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم:
نان تست: 14 قطعه
تخم مرغ: 6 عدد
پنیر چدار رنده شده: 1 پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
نان تست سوخاری، لذیذ و آسان
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب، تخم مرغ‌ها را ریخته و با نمک و فلفل خوب هم می‌زنیم.
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب داغ شود. نان تست‌ها را ابتدا داخل مخلوط تخم مرغ قرار می‌دهیم و سپس در روغن داغ فرو می‌بریم. وقتی یک طرف نان تست سرخ شد، طرف دیگر آن را سرخ می‌کنیم.
نان تست‌های سوخاری آماده شده را روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در همین هنگام که نان‌های سوخاری ما داغ هستند، پنیر را روی آنها می‌ریزیم تا آب شود.
برای راحت تر شدن سرو نان تست‌های سوخاری، می‌توانید آنها را به دو بخش تقسیم کنید و با فرو بردن یک خلال دندان در یکی از اضلاع مثلث به وجود آمده، شکل بهتری به نان تست‌ها بدهید.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: manalonline
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.