// ۲۴ شهریور ۹۶ ، ۱۶:۴۵

برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی برایتان به ارمغان بیاورد. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم ( ۵ نفر)

  • دو عدد سینه مرغ
  • ۲٫۵ پیمانه دوغاب
  • ۱ بسته ادویه سوخاری
  • ۳ پیمانه کراکر پنیری

طرز تهیه

    1. فر را با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
    2. روی تخته گوشت خردکنی، سینه های مرغِ بدون پوست را به نوارهای باریک برش دهید.
    3. آن ها را درون کاسه ریخته و دوغاب را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید. روی آن ها پلاستیک کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    4. کراکر پنیری را درون کیسه پلاستیکی بریزید. آن را خرد کنید تا پودر شوند.
    5. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید.
    6. مرغ ها را درون پودر کراکر پنیری بغلتانید و در سینی بچینید.
    7. آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.