// ۲۳ آذر ۹۶ ، ۱۰:۰۱
تقلب های زنانه و مردانه در باشگاه های ورزشی از گوریل تا لیپو!!

هورمون گوریل؛ تزریقی؛ سه تا پنج میلیون

هورمون «گوریل» که به شکل تزریقی در بسیاری از باشگاه ها رایج شده، برای داشتن شکمی عضلانی و عضلات پشت سهمگین محبوبیت زیادی پیدا کرده است. دوره مصرف این هورمون سه ماهه یا یک ماه و نیمه است و قیمت آن در بازار سیاه از سه تا پنج میلیون تومان متغیر است.

عوارض: جنون حیوانی- رشد سلول های سرطان زا- بلوغ زودرس (درواقع رشد استخوانی در فرد بسته می شود، رشد طولی متوقف شده و تعادل فرد به هم می ریزد) اختلال در عملکرد دستگاه گوارشی بدن- کم آبی و آسیب جدی به کلیه ها- آسیب به سیستم عصبی- افزایش چربی- فشار به مغز- بی خوابی- بزرگ شدن غیرطبیعی بخشی از بدن.

 

هورمون اسب؛ تزریقی؛ از ۱٫۷ تا ۳ میلیون تومان

به وفور در باشگاه های مختلف دیده شده که از هورمون های رشد مختلف مثل هورمون اسب برای افزایش قد افراد و قدرت بیشتر در پاها استفاده می شود. این هورمون طی ۱۲ نوبت به بدن فرد تزریق می شود و عموما دوره اش سه ماه هاست.

عوارض: احتمال مرگ- جنون حیوانی- بلوغ زودرس- رشد سلول های سرطان زا- ایجاد مشکلات گوارشی- آسیب به کلیه ها- تیره شدن صورت- عصبی بودن و خستگی- کم کاری تیرویید- بزرگ شدن غده هیپوفیز.
 

سوستانون؛ تزریقی؛ از نه تا ۲۰ هزار تومان

از جمله استروییدهای تزریقی با دُز مصرفی ۳۰۰ تا دو هزار میلی گرم در هفته که بین ۱۵ تا ۱۶ روز در بدن باقی می ماند. به هیچ وجه به مبتدی ها توصیه نمی شود. با این حال عوارض کمتری نسبت به دیگر استروییدها دارد. اگر بعد از ساعت هفت استفاده شود، فرد مبتلا به فشار خون خواهدشد!

عوارض: اختلال در دستگاه گوارشی- چاق شدن بخش هایی از بدن- ایجاد آکنه - مشکلات کبدی- افزایش فشار خون- ایجاد سکته قلبی- بزرگ شدن سینه ها- ضعف ایمنی و کاهش گلبول های سفید- بم شدن صدا- حالت تهوع- عصبی شدن.
 

کراتین؛ خوراکی؛ ۶۵ تا ۲۶۵ هزار تومان

کراتین به دلیل آب زیرپوستی یا به اصطلاح دمی که در بدن ایجاد می کند، بین خانم های ورزشکار محبوبیت کمتری دارد، مگر خانم های ورزشکاری که کمبود وزن دارند. کراتین برای افزایش توان در تمرین های قدرتی استفاده می شود و بهبود توانایی و انرژی در حرکات انفجاری را به دنبال دارد و گویا ادعا می شود ریکاوری بعد از تمرین بهترین را هم رقم می زند اما ادعای افزایش توده عضلانی با استفاده از کراتین همچنان تایید نشده است.

عوارض: فشار خون- آسیب به کلیه ها- افزایش وزن- اختلالات در سیستم گوارشی- گرفتگی عضلات- ریزش مو - ایجاد اختلال در عملکرد کبدی- قلب و پروستات.

وینسترول؛ تزریقی- خوراکی؛ حدود ۶۰ هزار تومان

استانوزولون یا وینسترول از جمله استروییدهای آنابولیکی- ترکیبی- عموما به صورت قرص های خوراکی یا تزریق ماهیچه ای برای حفظ عضله و در عین حال از بین بردن چربی مصرف می شود. از سمی ترین ترکیبات استروییدی که کبد را مستقیما هدف قرار می دهد و بهتر است عطایش را به لقایش بخشید! با این حال عوارض تزریق این دارو از مصرف خوراکی کمتر است. دز مصرفی ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم در روز است که تا هشت ساعت در بدن فعال خواهدبود.

عوارض: بروز دردهای شکمی- اختلال در عملکرد کبد- احساس خشکی در مفاصل- ضعیف کردن تاندون ها.
 

هورمون کرگدن؛ تزریقی؛ سه تا پنج میلیون تومان

این هورمون برای افرادی تجویز می شود که خواهان کول و بازوی آنچنانی هستند! مسلما هرچه عریض تر بهتر. برای نتیجه سریع تر برخی از مربی های گرامی در بازه زمانی یک ماه و نیمه برای ورزشکاران از همه جا بی خبر هورمون کرگدن تجویز می کنند، البته با احتساب به جان خریدن تمامی عوارض ممکن!

عوارض: اختلال در عملکرد دستگاه گوارش- رشد بیش از اندازه و غیرطبیعی سلول های ماهیچه ها و در نتیجه رشد سلول های سرطان زا- تیرگی صورت و عصبی شدن ورزشکار- ایجاد فقر غذایی و کاهش مواد مغذی در بدن.

 

ناندرلون؛ تزریقی؛ ۱۷ تا ۱۷۰ هزار تومان

استرویید روغنی تزریقی که ادعا می شود، حتی در دزهای بالا عوارض کمتری از تستوسترون دارد هم برای کات عضله و هم برای حجم و هم به اصطلاح برای خشک کردن بدن مورد استفاده قرار می گرد. دز حداکثر ۵۰ میلی گرم در هفته معمولا استفاده می شود.

عوارض: طاسی سر- ایجاد آکنه و جوش های چرکی- بزرگ کردن سینه ها در مردان، کوچک شدن بیضه ها- تغییر صدا- اختلال در عملکرد کبد و سرطان کبد- پرخاشگری- ایجاد یاس، بدبینی و افسردگی.

پارابولان؛ خوراکی؛ ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان

پارابولان، داروی استروییدی مناسبی برای افزایش حجم عضلات است که البته برای افراد ورزشکار در تمام سنین مناسب نیست و مصرف بیش از هشت هفته اثرات سمی برای گوارش- کبد و کلیه- به همراه دارد. مصرف پارابولان باید به همراه آب زیاد باشد. در غیر این صورت خطر صدمه به کلیه ها تشدید خواهدشد. از آن جا که پارابولان آب و نمک را در بدن نگه نمی دارد به مرور زمان ابتلا به فشار خون افزایش می یابد.

عوارض: بزرگ شدن پروستات و بروز جوش های پوستی، دیگر عوارض آندروژنی نیز با مصرف این دارو قابل پیش بینی خواهدبود. به دلیل این که این دارو قدرت آندروژنی زیادی دارد، استفاده از آن برای زنان مناسب نیست و باعث رشد موهای زائد و بروز عوارض جانبی مردانه در زنان می شود. چرب شدن پوست- کاهش ترشح طبیعی تستوسترون در بدن- تیره شدن ادرار و حتی در مواقعی دفع خون- آسیب به کبد.

 

ترنبولو؛ تزریقی؛ ۲۴۰ تا ۴۰۰ هزار تومان

دارویی که حرفه ای ترین ورزشکاران بدنساز مصرف می کنند و حتما باید سابقه مصرف استرویید- حداقل دو سال- را داشته باشند تا بتوانند از این دارو استفاده کنند، دز مصرفی ۳۰ میلی گرم در روز طی یک دوره شش هفته ای است که به دلیل اثرگذاری سریع بین هشت تا ۱۰ کیلو به وزن ورزشکار اضافه می شود که برای حجم آورن عضله، گزینه مطلوبی به نظر می رسد.

عوارض: طاسی سر- برای زنان توصیه نمی شود، چرا که در خانم ها باعث بزرگ شدن سینه ها و بروز علائم مردانگی می شود.

تست پروپیونات؛ خوراکی و تزریقی؛ ۱۲ تا ۳۶ هزار تومان

این استرویید آنابولیک با دز خوراکی ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم و دز تزریقی ۳۵۰ تا ۶۰۰ میلی گرم برای ورزشکاران تجویز می شود در صورت تزریق اثر تا دو هفته در بدن باقی می ماند اما خوراکی تنها چهار تا شش ساعت.

عوارض: علاقه خانم های ورزشکار به پروپیونات زیاد است، استفاده از این دارو در خانم ها باعث ایجاد علائم و صفات مردانه می شود. تورم و درد در ناحیه تزریق دارو- بزرگ شدن سینه ها- چرب شدن پوست- بروز آکنه- افزایش پرخاشگری- رشد موی بدن- ریزش شدید موی سر.
 

سوماتروپین؛ تزریقی؛ ۳۰ هزار تومان به بالا

بسته به نوع کشور سازنده، شروع قیمت چهار واحدی هر عدد. سوماتروپین از جمله معروف ترین داروهای تزریقی چربی سوز در بدنسازی است با توجه به علاقه آقایان و خانم های ورشکار به «سیکس پک رویایی» بیشتر بدنسازها به مصرف سوما وسوسه می شوند. خانم های ورزشکار علاقه بیشتری به سوما نشان می دهند، زیرا سوما مستقیما چربی های شکمی را هدف قرار می دهد. با این حال گزارش های حاکی از شوک های انسولینی در مصرف سوما با دز و تعداد بالا ریسک این دارو را بالا برده است.

عوارض: دیابت، کم کاری تیرویید، آکرومگالی (توده سرطانی در غده هیپوفیز که به دلیل رشد بیش از اندازه به وجود می آید)، آگراندیسمان (بزرگ نمایی) کلیه ها، افزایش حجم عضلات قلب، افزایش قند خون- افزایش سطح انسولین خون- هیپوگلیسمی (کمبود گلوکز)- درد شدید در ناحیه مفصل- سندروم تونل مچ دستی- دردهای شکمی ممتد- حالت تهوع- تعریق- تب زرد شدن پوست یا چشم ها- افزایش ضربان قلب - افزایش تشنگی و تکرر ادرار- درد ناگهانی شدید در پشت چشم ها و اختلالات بینایی- بی حسی و سوزن شدن در دست ها، مچ دست یا انگشتان- تورم سر، صورت و دست ها.
 

دختران در باشگاه بیشتر چه داروهایی مصرف می کنند؟

 

تصویر مرتبط

مهاجمان چربی!

خانم های ورزشکار علاقه زیادی به داروهای چربی سوز نشان می دهند. عموما این داروها به صورت دو عدد قبل از شروع تمرین و یک عدد ناشتا به صورت خوراکی مصرف می شوند.
 

سی ال ای؛ ۹۰ هزار تومان

افزایش حجم عضلانی و کاهش ذخیره چربی، اتفاقی است که بعد از استفاده از قرص های سی ال ای اتفاق می افتد. سی ال ای به عنوان کم خطرترین ماده نیروزا معرفی می شود.

عوارض: کبد چرب- افزایش ابتلا به دیابت- التهاب- مقاومت به انسولین- کاهش کلسترول خوب خون.
 

ال کارنیتین؛ ۱۳۰ هزار تومان

باعث آزاد شدن انرژی از بافت های چربی می شود.

 عوارض: مصرف این دارو برای زنان باردار و شیرده خطرناک است، ال کارنیتین در شیر ترشح می کند- نفخ معده- حالت تهوع- دل پیچه- سردرد- تپش قلب (اگر ورزشکاری به فشار خون، مشکلات کبدی، کلیوی و دیابت مبتلاست قبل از مصرف باید با پزشک، مشورت کند) کم کاری تیرویید- ایجاد شادی و سرخوشی- بوی بد در بدن- نازایی در مردان.

 

لیپو؛ ۱۱۰ هزار تومان

یک قرص چربی سوز است. سوخت و ساز بدن را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.

عوارض: کاهش اشتها - کاهش وزن - به دلیل میزان بالای کافئین، مصرف این محصول برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماران قلبی عروقی و افراد حساس به کافئین، زنان باردار و تحت مراقبت و کودکان، توصیه نمی شود- تاثیرات منفی روی سیستم عصبی- افزایش سطح انرژی و هشیاری- افزایش بیش از اندازه نیرو- بی قراری- حالت تهوع- دل درد.

هیدورکسی کات؛ ۱۲۰ هزار تومان

قرص چربی ساز و به شدت انرژی زاست و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. اخیرا برای لاغری هم از آن استفاده می شود.

عوارض: خوردن این دارو با معده خالی روی فشار خون تاثیر می گذارد- افزایش خطر حمله های قلبی و سکته- اختلال در عملکرد کبد- از کار افتادن کامل کبد- تشنج- رابدومیولیز (تخریب و تحلیل ماهیچه ها) و تخریب سلول های میوگلوبین (میوگلوبین مثل هموگلوبین شامل منیزیم است؛ یک پروتیین تک رشته ای که کار آن ذخیره و انتقال اکسیژن در ماهیچه هاست.) سلول های آزادشده در خون اثرات سمی بر کلیه دارد و حتی می تواند موجب نارسایی کلیوی شود- آسیب های ماهیچه ای.

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.