// ۰۷ مهر ۹۶ ، ۱۸:۳۶

این غذا را می توانید برای وعده ناهار یا شام در خانه تهیه کرده و با شیر غلیظ سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.

مواد لازم

  • ۳/۴ پیمانه خامه نارگیل
  • ۱/۴ پیمانه قند خرما
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • انبه
  • ۲ پیمانه آب
  • ۱ پیمانه برنج
  • آرد برنج
  • شیر

طرز تهیه

    1. خامه نارگیل، شکر خرما و نمک را در یک شیرجوش با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم تفت دهید تا شکر کاملا ذوب شود. سپس شیرجوش را از روی حرارت بردارید.
    2. انبه را پوست کنده و به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
    3. در یک شیرجوش دیگر، آب را روی حرارت ملایم بجوشانید. برنج را افزوده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا برنج ها کاملا پخته و نرم شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
    4. برنج را درون کاسه بریزید. مخلوط خامه نارگیل را اضافه کنید. هم بزنید. مقداری از برنج را در کف دست گذاشته، یک تکه انبه در آن قرار دهید. آن ها را فشار دهید تا توپی شکل شوند.
    5. توپی ها را درون آرد برنج بغلتانید و سپس درون روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
    6. در صورت تمایل می توانید شیر تغلیظ شده روی آن ها ریخته و سرو کنید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.