این برگ های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می توانید آن ها را برای دورهمی های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.
مواد لازم
- ۱/۲ پیمانه کره
- ۱/۲پیمانه شکر قنادی
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ پیمانه آرد کامل
- ۳/۴ پیمانه نمک
- رنگ غذای قرمز، سبز، زرد و نارنجی
طرز تهیه
- کره را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا لطیف و سفید شود. سپس شکر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. عصاره وانیل را نیز افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
- در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره بیفزایید.
- مواد را تا زمانی هم بزنید که شکل خمیر به خود بگیرند.
- خمیر را به ۴ بخش مجزا تقسیم کنید. روی هر چانه یک قطره رنگ غذا بریزید و ورز دهید تا خمیر کاملا رنگی شود.
- همین کار را با سه چانه دیگر خمیر با رنگ های مجزا تکرار کنید.
- خمیرها را با هم مخلوط کنید اما مراقب باشید که رنگ ها ماهیت خود را از دست ندهند.
- خمیری که ترکیب چندین رنگ به صورت ابروباد است را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.
- آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
- پس از خارج نمودن خمیر از یخچال، آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و با قالب شکل برگ، برش دهید.
- برگ ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
- با چاقوی مخصوص برش کره، روی برگ ها شیار ایجاد کنید.
- آن ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
- سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.