۲۴ غذای محلی انگلستان که چندش آور هستند
تقریبا تمامی کشورهای دنیا غذاهایی دارند که فقط برای اهالی همان منطقه جذابیت داشته و ممکن است برای مردم دیگر مناطق دنیا بسیار عجیب و حتی چندش آور به نظر برسند.
انگلستان نیز از این قاعده مستثنا نیست و خوراکی هایی در گوشه و کنار این کشور پخته و سرو می گردند که احتمالا با دیدن تصاویر و آگاهی از مواد اولیه شان، حالتان بد خواهد شد. برای آشنایی با این غذاها در ادامه با ما همراه باشید.
پودینگ دل و جگر
این غذای ملی اسکاتلند از دل، روده و قلوه گوسفند به همراه جودوسر، پیاز و ادویه تهیه می گردد و به صورت سنتی در روده گوسفند پخته می شد. ضمنا پودینگ دل و جگر اکنون بیشتر با روکش مخصوص سوسیس تهیه می گردد.
ژله مارماهی
ژله مارماهی از جمله غذای محبوب مردم لندن محسوب می گردد که به دلیل طعم و شکل عجیبی که دارد، کمتر کسی را در خارج از انگلستان پیدا می کنید که به خوردن آن رغبتی داشته باشد.
پای Stargazy
این غذای سنتی اهالی جنوب غربی انگستان است و از ساردین سیاه، تخم مرغ، سیب زمینی به همراه خمیر پای تهیه می شود. این غذا نیز به دلیل بیرون بودن سر ماهی ها از خمیر به این نام موسوم است.
پودینگ سیاه
این غذا که در اصل سوسیس خون است از خوراکی های محبوب ایرلند و انگلیس محسوب شده و بیشتر به عنوان صبحانه سرو می گردد. برای تهیه این سوسیس از خون حیواناتی نظیر گاو یا خوک بهره گرفته می شود.
پودینگ سفید
این پودینگ نیز در اصل نوعی سوسیس تهیه شده از چربی خوک است و تقریبا در هیچ کجای دنیای به غیر از ایرلند و انگلیس محبوبیت ندارد.
لوبیای پخته روی نان تست
از یکی دیگر از غذاهای سنتی و محلی کشور انگلستان می توان به لوبیای پخته شده در سس گوجه فرنگی اشاره نمود که روی نان تست سرو می گردد.
Liquor
لیکور نام نوعی سس است که از جعفری و سرکه تهیه شده و عموما به همراه پای گوشت و پوره سیب زمینی سرو می گردد. این ترکیب غذایی از قرن ۱۹ میلادی در انگلستان رواج داشته و هنوز هم در شهرهای مختلف این کشور طبخ و سرو می شود.
ماهی دودی
ماهی دودی از دیگر غذاهای محلی انگستان است که عموما به همراه نان قهوه ای و لیموترش برای صبحانه سرو می گردد.
پودینگ کریسمس
هیچ مراسم کریسمسی در انگلستان بدون حضور این پودینگ برگزار نمی شود؛ دسری که از میوه های سرخ شده، آجیل و چربی گوسفند تهیه می شود.
چربی گوشت
Dripping در واقع چربی چکیده از گوشت در حال کباب شدن است که به عنوان روغن در پخت غذا یا کره بر روی نان تست مورد استفاده قرار می گیرد. نوعِ Mucky این چربی که حاوی دیگر مخلفات چکیده شده از کباب است نیز از دیگر گونه های این روغن محسوب شده و بیشتر مورد توجه اهالی یورکشایر قرار دارد.
Offal
Offal به مفهوم بخش های زائد بدن حیوانات است و در غذاهای محلی انگلیس همانند پودینگ قلوه واستیک که از گوشت چرخکرده گاو، گوسفند یا خوک درست می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
حریره نخود
برای تهیه این غذا، نخود را از شب قبل در آب خیس کرده و سپس به همراه شکر و نمک می جوشانند تا به صورت یک پوره سبز رنگ در بیاید. این حریره را عموما به همراه فیش اند چیپس سرو می کنند.
قرمه میگو
برای درست کردن این غذا، میگوهای قهوه ای را در کره طعم دار شده با جوزهندی خوابانده و در شیشه در بسته قرار می دهند و اصولا نیز با تُست گندم آن را سرو می کنند.
مارمیته
بریتانیایی ها یا Marmite را دوست دارند یا از آن متنفر هستند؛ مارمیته در واقع نوعی خمیر شور تهیه شده از مخمر جو است که روی نان تست آن را میل می کنند.
پای با مغز گوشتی
این پای نوعی شیرینی با مغز گوشتی است که عموما در مراسم کریسمس مورد استفاده قرار می گیرد و از انواع میوه خشک شده، گوشت و دنبه حیوانات تهیه می شود.
سس قهوه ای
بریتانیایی ها سال هاست که از سس قهوه ای در انواع ساندویچ های بیکن و صبحانه خود استفاده می کنند. این سس از سرکه مالت، گوجه فرنگی، خرما، عصاره تمبر هندی و ادویه تهیه می گردد.
Toad
این غذا حاوی سوسیس های پخته شده در مواد پودینگ یورکشایر است و با اینکه چندان هوس انگیز به نظر نمی رسد، اما وقتی به صورت آبدار سرو می شود، طعم خوبی دارد.
وینکلز
حلزون های کوچک دریایی چیزی نیستند که عموم مردم به خوردن آنها تمایلی داشته باشند، اما در شهرهای کوچک انگلیس از محبوبیت زیادی برخوردار بوده و به زبان محلی نیز به نام winkles مشهور هستند.
پای گوشت خوک
این پای از گوشت چرخکرده خوک و با خمیر پیراشکی درست می شود.
Laverbread
این غذای محلی از جلبک دریایی خوراکی تهیه می شود و برای درست کردن آن، جلبک ها را چندین ساعت در آب جوشانده و سپس آنها را پوره می نمایند.
کوفته قلقلی خوک
این کوفته قلقلی ها از دل و روده و جگر خوک تهیه شده که در آب گوشت و پیاز پخته می شود.
Scotch Eggs
تخم مرغ آبپز و سفت شده را در سوسیس چرخ شده قرار داده و به صورت کوفته در می آورند، سپس کوفته ها را درون پودر سوخاری غلتانده و در روغن زیاد سرخ می کنند.
Kedgeree
این غذا مشابه Kichari هندی است که از ترکیب برنج و سبزیجات تهیه می گردد. نسخه انگلیسی این خوراک با ماهی دودی، تخم مرغ آبپز، نخودفرنگی و سبزیجات درست می شود.
پودینگ حبوبات
در انگلستان انواع پودینگ ها با نخود، عدس یا لوبیا تهیه شده و در میان انگلیسی ها محبوبیت هم دارند.