آموزش نحوه آماده سازی کوفته ترکی فوق العاده خوش طعم و جذاب
روش درست کردن کوفته ترکی بسیار آسان و دلچسب
کوفته یکی از غذاهای معروف، قدیمی و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود که به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد اما پایه اصلی آن معمولا گوشت قرمز است. همچنین از آن جایی که در تهیه این غذا از مواد مقوی و پرکالری استفاده می شود در نتیجه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. یکی از انواع کوفته ها، مربوط به کشور ترکیه است که علاوه بر اینکه به راحتی تهیه می گردد بسیار خوشمزه و به ذائقه ایرانی ها نیز نزدیک می باشد. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه این غذای پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش طرز تهیه کوفته ترکی به ادامه مطلب مراجعه کنید…
مواد لازم برای تهیه کوفته ترکی:
- گوشت چرخ کرده کم چربی 500 گرم
- پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
- نان خشک شده 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- سیر رنده شده 2 حبه
- جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، زیره و نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ترکی:
ابتدا در ظرفی بزرگ گوشت چرخ کرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، فلفل، زیره، جعفری خرد شده، پیاز و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. باید این نکته را بدانید که هر چه بیشتر مواد را ورز دهیم غذای ما خوشمزه تر و ترد تر خواهد شد. در این مرحله بهتر است که روی مواد را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهیم. البته باید توجه داشته باشید که قبل از سرخ کردن، مخلوط گوشت را از یخچال بیرون آورده تا به دمای محیط برسد. سپس به اندازههای دلخواه از مواد برداشته و در روغن داغ، سرخ می کنیم. در نهایت با توجه به سلیقه خود می توانیم با گوجه فرنگی،خیارشور، پیاز و غیره غذا را تزیین و سپس سرو کنیم. غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ ما آماده است. نوش جان
نکات مهم:
- به جای خرده نان می توانید از یک فنجان آرد سوخاری استفاده کنید.
- بعد از رنده کردن پیاز حتما آب آن را کامل بگیرید.
- اگر زمان کافی در اختیار ندارید نیازی نیست تا مخلوط گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.