مخلوط کاکائوی داغ و تند در شبهای سرد پاییز و زمستان بسیار ارام بخش و دلچسب است و فقط یک دستور مکزیکی میتواند این رویا را برآورده کند؛ گرم و لذیذ، همراه با طعم و عطر فلفل و زنجبیل. با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید.
مواد لازم برای هات چاکلت تند مکزیکی
- شکلات تلخ خرد شده: 200 گرم
- پودر کاکائو: دو سوم لیوان
- پودر آیسینگ: سه چهارم لیوان
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد ذرت: 2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا شکلات به تکههای خیلی ریز تبدیل شود. سپس آن را به پارچی دربسته منتقل کنید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
برای سرو کردن، یک قاشق غذاخوری از این مواد را در لیوان یا فنجان همراه با شیر داغ مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید