// ۲۳ تیر ۹۶ ، ۲۲:۳۱

مخلوط کاکائوی داغ و تند در شب‌های سرد پاییز و زمستان بسیار ارام‌ بخش و دلچسب است و فقط یک دستور مکزیکی می‌تواند این رویا را برآورده کند؛ گرم و لذیذ، همراه با طعم و عطر فلفل و زنجبیل. با سایت سرگرمی چفچفک همراه باشید.

مواد لازم برای هات چاکلت تند مکزیکی 

  • شکلات تلخ خرد شده: 200 گرم
  • پودر کاکائو: دو سوم لیوان
  • پودر آیسینگ: سه چهارم لیوان
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد ذرت: 2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین: یک و نیم قاشق چایخوری
 طرز تهیه 
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط‌ کن بریزید و هم بزنید تا شکلات به تکه‌های خیلی ریز تبدیل شود. سپس آن را به پارچی دربسته منتقل کنید و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
برای سرو کردن، یک قاشق غذاخوری از این مواد را در لیوان یا فنجان همراه با شیر داغ مخلوط کنید و بلافاصله سرو کنید

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.