// ۲۷ شهریور ۹۶ ، ۲۰:۵۰

آیات عظام نوری همدانی، صافی گلپایگانی، علوی گرگانی، مکارم شیرازی و سبحانی در آستانه عید سعید فطر نظر خود را درباره‌ی مبلغ نوع و میزان فطریه و کفاره اعلام کردند.


دفتر آیت‌الله ‌العظمی نوری همدانی , درباره زکات فطره و میزان کفاره امسال اظهار کرد: فطریه امسال 3 کیلو گندم است که معادل 1500 تومان می‌شود و میزان کفاره امسال در موارد عمد روزی 700 تومان و در موارد غیر عمد روزی 400 الی 450 تومان است.


دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، درباره مبلغ فطریه و میزان کفاره امسال اظهار کرد: مبلغ فطریه اگر بنا باشد بر اساس گندم حساب شود معادل هر نفر 1500 تومان است و میزان کفاره نیز در صورتی که روزه عذری باشد، روزی 500 تومان است.


همچنین دفتر آیت‌الله ‌العظمی علوی گرگانی ، درباره زکات فطره و میزان کفاره امسال اظهار کرد: زکات فطره هر نفر بر اساس قوت غالب گندم، مبلغ 2000 تومان و براساس قوت غالب برنج 6هزار تومان است.


وی درباره میزان کفاره روزه امسال نیز عنوان کرد: کفاره روزه امسال بر اساس گندم روزی 600 تومان و بر اساس برنج دو هزار تومان است.


همچنین آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی نیز با اشاره به در پیش بودن عید سعید فطر به چگونگی پرداخت میزان فطریه اشاره کرد و گفت: اگر افراد می‌خواهند فطریه‌ خود را بر اساس گندم بدهند سهم هر نفر 1500 تومان خواهد بود.


این مرجع تقلید ادامه داد: آن دسته از خانواده‌ها و افرادی که می‌خواهند فطریه‌ی خود را بر اساس برنج بدهند میزان فطریه برای هر نفر پنج هزار تومان خواهد بود.


این مرجع تقلید تاکید کرد: افراد و خانواده‌هایی که توانایی دارند بهتر است فطریه خود را برنج دهند.


وی با بیان اینکه برخی‌ها می‌پرسند آیا می‌شود فطریه را به مردم مسلمان سیل زده پاکستان داد، عنوان کرد: احتیاط واجب آن است که اگر در شهرتان فقیری هست فطریه را به او دهید و از روش‌های دیگری به افرادی که خارج از شهر هستند کمک کنید.


همچنین آیت‌الله العظمی سبحانی در حاشیه جلسه تفسیر که در مجمتع عالی فقه حجتیه برگزار می‌شد درباره زکات فطره ماه مبارک رمضان عنوان کرد: اگر قوت غالب برای فطره دهندگان گندم باشد مبلغ زکات فطره 1500 تومان و اگر قوت غالب برای افراد برنج در نظر گرفته شود میزان فطره 5500 تومان خواهد بود.


وی تاکید کرد: زکات فطره نوعی شکرگذاری نسبت به توفیقی است که خداوند نسبت به انجام اعمال دینی در این ماه مبارک به بندگان خود داده است.../ایسنا

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.