بسیاری از ما از زمان کودکی با استودیوهای فیلمسازی بزرگ و لوگوهای آن ها آشنا بوده ایم زیرا معمولاً هر فیلمی که در خانه یا بیرون از خانه می دیدیم توسط این کمپانی ها ساخته شده و در ابتدای هر فیلم لوگوی استودیو سازنده نمایش داده می شد.
اما شاید هیچ کدام از ما با خود فکر نکرده باشیم که هر یک از این لوگوها ممکن است معنایی داشته باشند. در ادامه ی این مطلب قصد داریم که داستان چگونگی ساخته شدن این لوگوها و اسراری که پشت هر کدام قرار دارد را برای شما روشن کنیم. با ما همراه باشید.
۱-دریم وورکس پیکچر
در ابتدا قرار بود لوگوی استودیو فیلمسازی دریم وورکس یک مرد را نشان دهد که روی ماه نشسته و مشغول ماهیگیری است. طراحی که ماموریت این کار را بر عهده گرفت رابرت هانت نام داشت و تصمیم گرفت که در یک نسخه ی اضافی یه جای یک مرد بالغ از یک پسربچه در طراحی لوگو استفاده کند. در نهایت همین نسخه برای لوگو استودیو فیلمسازی دریم وورکس انتخاب شد. جالب این که هانت از ظاهر پسرش ویلیام برای کشیدن تصویر پسربچه ی موجود در لوگو استفاده کرد. ویلیام اکنون به یک نوازنده ماهر تبدیل شده و در صنعت موسیقی فعال است.
۲- کلمبیا پیکچرز
زنی که یک مشعل روشن در دست دارد در سال ۱۹۲۴ به عنوان لوگوی استودیو فیلمسازی کلمبیا پیکچرز انتخاب شد. جالب این که این لوگو از تنها یک مدل ساخته نشده است بلکه از ترکیب چند تصویر متفاوت بدست آمده و آخرین مدل آن که در سال ۱۹۹۲ ساخته شده یک زن معمولی آمریکایی به نام جنی جوزف را نشان می دهد که در نسخه ی نهایی تصویر صورت او دچار تغییراتی شده است.
۳- مترو گلدوین مایر
ایده ی لوگوی استودیو فیلمسازی مترو گلدوین مایر در سال ۱۹۲۴ توسط شخصی به نام هاوارد دیتز ارائه شد. تیم ورزشی دانشگاه کلمبیا که وی در آن درس می خواند «شیرها» نام داشت. از آن زمان تاکنون کمپانی فیلمسازی مترو گلدوین مایر از ۵ شیر مختلف در لوگو خود استفاده کرده است که نام های آن ها عبارت است از:اسلاتس، جکی، تَنر، جورج و لئو. لوگوی امروزی این کمپانی تصویر لئو را نشان می دهد.
۴- پارامونت پیکچرز
لوگوهای استودیوهای فیلمسازی
یک طراح به نام ویلیام هادکینسون برای لوگوی کمپانی فیلمسازی پارامونت یک عکس شبیه کوه «بن لوموند» در ایالات یوتا در ایالات متحده کشید که خودش در آن جا بزرگ شده بود. در نسخه ی اولیه که در سال ۱۹۱۴ ساخته شد ۲۴ ستاره وجود داشت که در آن زمان تعداد بازیگرانی بود که با کمپانی قرارداد بسته بودند. با این وجود نسخه ی امروزی تنها ۲۲ ستاره دارد و کسی دلیل آن را مشخص نکرده است.
۵- برادران وارنر
لوگوی کمپانی برادران وارنر بسیار سرراست و ساده بنظر می رسد و شبیه یک سپر بوده که حروف اول اسم موسسان کمپانی روی آن نقش بسته است. اما حقیقت این است که والدین موسسان این استودیو مهاجرانی روسی بودند که به آمریکا مهاجرت کرده و اسم واقعی خانوادگی آن ها نیز وونکولاسر بود.
۶- والت دیزنی
لوگوی مشهورترین استودیو ساخت انیمیشن در جهان همیشه یک قصر مربوط به قصه های پریان را ترسیم می کند. در ابتدا این لوگو از قصر نوشوانشتین در آلمان الهام گرفته بود اما در سال ۲۰۰۶ این قصر با قصر سیندرلا در دیزنی لند شهر پاریس جایگزین شد.
۷- پیکسار
لوگوی استودیو انیمیشن سازی پیکسار بر اساس اولین فیلم موفق ساخت این استودیو طراحی شد. مردم لامپ انیمیشنی موسوم به «Luxo Jr» را دوست داشتند که از شخصیت های یک فیلم کوتاه ساخته شده در این استودیو در سال ۱۹۸۶ به شمار می رفت و این لامپ بعدها جای حرف «i» را در لوگوی این استودیو گرفت.
۸- کَسل راک انترتینمنت
لوگوهای استودیوهای فیلمسازی
این استودیو فیلمسازی مدت زیادی است که توسط کمپانی براداران وارنر خریداری شده است اما این استودیو در اوایل دهه ی ۱۹۸۰ فیلم هایی را با اقتباس از رمان های استفن کینگ ساخت.. اسم این استودیو فیلمسازی از شهر خیالی «Castle Rock» که یک عنصر نسبتاً ثابت درداستان های استفن کینگ بود الهام گرفته شد. فانوس دریایی که در لوگو این استودیو دیده می شود از فیلم ترسناکی با عنوان «Needful Things» که در سال ۱۹۹۳ و بر اساس رمانی به همین نام از استفن کینگ ساخته شد گرفته شده است.
۹- لاینز گیت
لوگوهای استودیوهای فیلمسازی
لاینز گیت (Lions Gate) اسم یک پل بزرک در شهر ونکوور کانادا است که رابرت آلتمن، موسس استودیو فیلمسازی لاینز گیت در آن به دنیا آمده است. برخلاف کمپانی مترو گلدوین مایر هیچ شیری در تاریخچه ی لوگوی این استودیو حضور نداشته است.
۱۰- اسکات فری
لوگوهای استودیوهای فیلمسازی
ریدلی اسکات استودیو فیلمسازی شخصی خودش را دارد. لوگوی این استودیو در واقع انیمیشنی است که مردی را نشان می دهد که به پرنده تبدیل می شود. در واقع این لوگو آزادی را به نمایش می گذارد. یک طراح ایتالیایی به نام جیانلوئیجی توکافوندو با طراحی هر صحنه از حرکت فرد و سپس عکس گرفتن از آن این لوگو را ساخته است.