// ۲۱ مرداد ۹۶ ، ۱۸:۲۲

چای ترش دارای کالری کم بوده و فاقد کافئین است. برای آشنایی بیشتر با چای ترش و فواید آن برای سلامتی بدن، برخی از مهم ترین خواص این چای در این مقاله بیان شده است.

چای ترش از نوشیدنی های گرم و سردی محسوب می شود که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال قلبی سالم هستید هرگز مصرف روزانه چای ترش را فراموش نکنید. این نوشیدنی قرمز رنگ منبعی از آهن است. می توان چای ترش را جایگزینی مناسب برای چای سیاه دانست.

خاصیت چای ترش,چای ترش چیست

 چای ترش نوشیدنی مناسبی در فصل گرما می باشد


چای ترش یک جایگزین خوب برای چای سیاه
نوشیدنی های گرم پرطرفداری هم چون چای سیاه، قهوه یا نسکافه هر کدام به دلایلی خاص دارای مضراتی برای بدن می باشند. می توان به جای استفاده از آنها نوشیدنی های گیاهی پرخاصیت تری را جایگزین کرد. چای ترش(چای قرمز)  نوشیدنی بسیار مناسبی برای استفاده در فصل تابستان می باشد.
چای ترش دارای خواص مفید فراوانی می باشد. متاسفانه در کشور ما به دلیل تمایل اکثر مردم ایران به چای سیاه، استفاده از چای ترش کمتر  است. چای قرمز دارای فواید زیادی می باشد که در ادامه مطلب به آن خواهیم پرداخت.
 چای ترش نوشیدنی مناسبی در فصل گرما می باشد. این چای میزان تعریق بدن را بالا برده و موجب می شود تا دمای بدن کاهش پیدا کند.

 اگر دچار نوسان فشار هستید حتما روزانه یک لیوان چای ترش میل کنید. این نوشیدنی برای کسانی که از بیماری فشار خون رنج می برند مفید است.

 مصرف روزانه چای ترش در سلامت خون تاثیرگذار است. نوشیدن روزانه این چای موجب رقیق شدن خون می شود. در طب سنتی از چای ترش برای تصفیه کردن خون هم استفاده می شود.

 اگر چربی بالایی دارید و یا از خوردن غذاهای چرب لذت می برید، نوشیدن حداقل 2 لیوان چای ترش را هم در برنامه غذایی خود جای دهید. چای ترش کنترل کننده کلسترل خون و تنظیم کننده چربی خون می باشد.

 چای ترش برای کبد مفید است و موجب پاکسازی آن می شود.

بر خلاف چای سیاه که موجب دفع آهن از بدن می شود، چای ترش منبعی سرشار از آهن می باشد. نوشیدن این چای برای افرادی که به کم خونی دچار هستند مفید می باشد.

 چای ترش برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. نوشیدن روزانه این چای موجب می شود تا قند خون افراد مبتلا به این بیماری کنترل شود.

در طب سنتی چای ترش  را به عنوان نوشیدنی آرامش بخش می شناسند.

برای از بین بردن اختلالات صفرایی می توانید از چای ترش کمک بگیرید.

 این چای یک نوشیدنی مناسب برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی - عروقی می باشد.

چای ترش سرشار از ویتامین c می باشد. استفاده از این چای موجب می شود سیستم ایمنی بدن در برابر سرماخوردگی  قوی شود.

خواص چای ترش،چای ترش و خواص آن

 مصرف روزانه چای ترش در سلامت خون تاثیرگذار است

 اگر اضافه وزن دارید چای ترش بنوشید!
امروزه زندگی مدرن باعث شده است تا میزان تحرک افراد کاهش یابد و اضافه وزن همانند یک بیماری واگیردار بین مردم جهان شیوع پیدا کند. ورزش و تغذیه ی سالم  همراه با چای ترش، اندامی زیبا را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

چای ترش؛ کنترل کننده فشار خون
بر اساس مطالعات صورت گرفته در انجمن قلب ایالات متحده آمریکا، مصرف چای ترش باعث کاهش فشار خون در بزرگسالان، مبتلا به بیماری فشار خون، می شود.
این تحقیقات همچنین نشان می دهد که مصرف این چای به کارکرد بهتر قلب کمک کرده و از خطر ابتلا افراد به بیماری های قلبی-عروقی، می کاهد.
در ضمن، طبق تحقیقات انجام شده، ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در چای ترش باعث می شوند که فشار خون تا 10 میلی متر جیوه کاهش یابد.
بنابراین، برای مشاهده تاثیر این چای بر فشار خون، باید روزانه سه فنجان چای ترش به مدت یک هفته مصرف کرد.
همچنین چای ترش ادرارآور بوده و باعث افزایش اوره می شود که این امر کاهش فشار خون را به دنبال خواهد داشت.

 چای ترش؛ کاهش دهنده کلسترول بد خون
آنتی اکسیدان های موجود در چای ترش میزان کلسترول بد یعنی LDL، در بدن را کم می کنند.
در نتیجه باعث محافظت از بدن در مقابل بیماری های قلبی-عروقی می شوند. ترکیبات هیپولیپیدمی و هیپوگلیسمی موجود در چای ترش برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند بسیار سودمند می باشد.

 

چای رش؛ درمان کننده بیماری های کبدی
بر اساس تحقیقات صورت گرفته، آنتی اکسیدان موجود در چای ترش به بهبود بیماری های کبدی کمک می کند.
در واقع، این ترکیبات، سلول های رادیکال آزاد را از بدن خارج کرده و بافت ها و سلول های سالم را تمیز می کنند.
بنابراین، عمر مفید اعضای بدن افزایش یافته و در مقابل بیماری ها مقاوم خواهند شد.

  خاصیت چای ترش,چای ترش چیست

 چای ترش برای کبد مفید است و موجب پاکسازی آن می شود

 چای ترش؛ ضد افسردگی و اضطراب
چای ترش دارای انواع ویتامین ها، مواد معدنی مانند فلاونوئیدها می باشد که تماما برای مقابله با افسرگی ضروری هستند.
مصرف این چای باعث آرام کردن بدن، ذهن و اعصاب شده و اضطراب را در افراد کاهش می دهد.

 چای ترش چه مضراتی دارد؟
در مورد چای ترش ویژگی منفی ذکر نشده است. اما توصیه شده است که  زنان باردار، شیرده،یائسه و یا افرادی که از اختلالات هرمونی رنج میبرند از این چای استفاده نکنند. استفاده از چای ترش در زنان باردار موجب افت فشار و ایجاد ضعف عمومی در بدن خواهد شد.

طریقه دم کردن  چای ترش 
به اندازه یه سرپنجه از چای ترش را در لیوان دمنوش خود بریزید و بعد از ریختن آب جوش بر روی آن، درب لیوان را به مدت 5 الی 10 دقیقه ببندید. بعد از دم کشیدن چای می توانید بسته به سلیقه، چایتان را با عسل و یا مکمل های دیگر میل بفرمایید.

طریقه دم کردن چای ترش در قوری به این صورت می باشد که: به اندازه ی یک قاشق مرباخوری از این چای را در قوری ریخته و پس از ریختن آب جوش به روی آن، در بازه ی زمانی حدود  5 الی 10 دقیقه ای چای ترش حاضر می شود.

 

 گردآوری:بخش سلامت بیتوته

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.