// ۲۴ شهریور ۹۶ ، ۱۴:۳۴

بیوگرافی السا فیروز آذر

 

 

بیوکده:السا فیروز آذر متولد سال ۱۳۶۲ بازیگر و منشی صحنه در سینما است.

ملیت : ایرانی

تولد : ۱۳۶۲

پیشه : بازیگر، منشی صحنه

سال‌های فعالیت : ۱۳۶۹ تا کنون

مدرک تحصیلی  : دانشجوی رشته معماری

 

او خواهرزاده تهمینه میلانی کارگردان سینما است.

او دانشجوی رشته معماری است.

اولین فعالیت خود را با بازی در فیلم افسانه آه ۱۳۶۹ آغاز کرد.

بعد از آن در فیلم‌های دیگه چه خبر ۱۳۷۰، کاکادو ۱۳۷۱، زن زیادی ۱۳۸۳، تقاطع ۱۳۸۴، آتش بس ۱۳۸۴، می‌ترسم پس دروغ می‌گویم ۱۳۸۴، نسکافه داغ داغ ۱۳۸۵، تسویه حساب ۱۳۸۶، سوپراستار۱۳۸۶، مجنون لیلی ۱۳۸۶، ساعت سوخته ۱۳۸۶ و گروگان ۱۳۸۷ به ایفای نقش پرداخت.

فیلم‌شناسی

سینمایی

سال

فیلم

کارگردان

۱۳۶۹

افسانه آه

تهمینه میلانی و مهدی احمدی‌گرکانی

۱۳۷۰

دیگه چه خبر؟!

تهمینه میلانی

۱۳۷۱

کاکادو

تهمینه میلانی

۱۳۸۳

زن زیادی

تهمینه میلانی

۱۳۸۴

تقاطع

ابوالحسن داودی

۱۳۸۴

آتش‌بس

تهمینه میلانی

۱۳۸۵

نسکافه داغ داغ

علی قوی تن

۱۳۸۶

تسویه حساب

تهمینه میلانی

۱۳۸۶

مجنون لیلی

قاسم جعفری

۱۳۸۶

سوپراستار

تهمینه میلانی

۱۳۸۹

یکی از ما دو نفر

تهمینه میلانی

۱۳۸۹

چگونه میلیاردر شدم

علی عبدالعلی زاده

 

 

مصاحبه

* از چه زمانی به بازیگری علاقه مند شدید؟

از دوران کودکی به سینما علاقه مند بودم. در دوران تحصیلم از ابتدایی تا دبیرستان نیز معلمان و دوستانم تشویقم می کردند که بازیگر شوم. البته وجود خانم تهمینه میلانی (خاله ام) در خانواده و موفقیت ایشان در زندگی شخصی و کاریشان، الگوی خوبی برایم بود. همیشه دلم می خواهد مانند ایشان موفق باشم. همیشه به مقوله سینما با خوش بینی نگاه کرده ام. در سن ۱۹ سالگی سال اول دانشگاه خانم میلانی در فیلم (زن زیادی) نقشی را برای من در نظر گرفت. نقشی که خارج از انتظارم بود و آن قدر ذوق زده شده بودم که شب ها خوابم نمی برد.

 

* زن زیادی فیلم آموزنده و اجتماعی بود که شما در کنار امین حیایی بازی کردید. از این تجربه برایمان بگویید؟

این فیلم تجربه اولم بود و تمام بازیگران و گروه حرفه ای بودند. آقای امین حیایی در درک نقش کمک زیادی کرد به خصوص در سکانس های آخر فیلم که سخت ترین سکانس هایی بود که بازی کردم. امین حیایی پلان به پلان برایم وقت می گذاشت و زحمت زیادی کشید. البته کمک های آقای پارسا پیروزفر هم که حکم استادی برای من دارد نیز در موفقیتم بسیار مؤثر بود.

 

* از هم بازی شدن با باران کوثری در فیلم تقاطع و این پروژه پر بازیگر توضیحاتی دهید.

در فیلم تقاطع با باران کوثری هم بازی بودم. وی بازیگری حرفه ای و با اخلاق است. این فیلم دومین کار سینمایی ام بود و رابطه خوبی با هم داشتیم. ابتدا تصور می کردم بازی با بازیگری هم سن خودم سخت است و احساس رقابت به وجود می آید اما این اتفاق نیفتاد و از این که خانم کوثری در بازیگری بسیار موفق اند خوشحال هستم، چرا که او انسانی خوش قلب و با معرفت است. ناگفته نماند که در آن فیلم هم بیشتر بازیگران حرفه ای بودند. در این فیلم از آقای بهرام رادان هم درس های زیادی آموختم. رادان نه تنها بازیگر فوق العاده ای است بلکه اخلاق بسیار خوب و حرفه ای دارد.

 

* شما در فیلم سینمایی نسکافه داغ داغ علی قوی تن در کنار زنده یاد خسرو شکیبایی کار کردید. از تجربه همکاری در این فیلم برایمان صحبت کنید.

در نسکافه داغ داغ افتخار همکاری با زنده یاد شکیبایی را داشتم البته روزهایی که بازی من تصویر برداری می شد با روزهای بازی ایشان یکی نبود ولی گاهی اوقات در پیش تولید و دور خوانی وی را می دیدم.زنده یاد شکیبایی بازیگر باهوش با ایده های فوق العاده هوشمندانه ای بود. اخلاق خوب زنده یاد خسرو شکیبایی یکی از صفات نیکش بود. همان طور که اکنون به شما پاسخ سوالاتتان را می دهم و خاطرات فیلم هایی را که بازی کرده ام مرور می کنم احساسم می گوید که خیلی خوش شانس هستم زیرا بازی در هر فیلم نتیجه ای خوبی برای من داشت که خیلی فراتر از یک کار موفق بوده است.

 

* در فیلم تسویه حساب تعداد زیادی بازیگر زن بازی می کنند و فیلمی زنانه است، درباره داستان این فیلم توضیح دهید.

تسویه حساب فیلمی بسیار جذاب با کارگردانی تهمینه میلانی بهترین پروژه ای بود که در آن بودم و این کار را از دیگر فیلم هایم بیشتر دوست دارم. به جز من ۳ بازیگر اصلی خانم ها مهناز افشار، لادن مستوفی، بهاره افشاری در این فیلم بازی کردند. بازیگران مرد تسویه حساب نیز آقایان اکبر عبدی، سیاوش تهمورث، حامد بهداد، مهدی فقیه، احمد مهرانفر، غلامحسین لطفی بودند. این فیلم ماجرای ۴ زن زندانی است که به دلیل شرایط نامساعد جامعه و خانواده هایشان کارهای خلاف می کنند. نقشه می کشند که درآمدی به دست آورند و از طرفی به مردان متأهلی که به همسران خود خیانت می کنند، درس عبرت بدهند.

 

* از ویژگی های نقش خود در فیلم سوپر استار توضیح کوتاهی دهید.

در فیلم سوپر استار که فیلمی پر بازیگر بود نقش دوست شخصیت اصلی فیلم شهاب حسینی را بازی کردم. این دختر، دختری نقاش و روشنفکر است.

 

* شما در فیلم سوپر استار تهمینه میلانی دستیار دوم کارگردان بودید چگونه تجربه ای بود؟

فیلم سوپر استار چندمین فیلمی است که دستیار کارگردان بودم. در واقع اولین تجربه دستیار کارگردانی ام در فیلم آتش بس بود. بعد از آن غیر از بازیگری در سینما دستیار کارگردان و منشی صحنه هم بوده ام.

 

* دوست دارید کارگردان شوید؟

بله، علاقه اصلی من به کارگردانی است. کارگردان شدن نوعی مدیریت است؛ در یک کار گروهی اثری را خلق می کنیم که بر جامعه تأثیر گذار است. امیدوارم روزی کارگردان شوم و فیلم های اثرگذاری را تولید کنم. تاکنون برای رشد فرهنگ و شناخت جامعه خود ۳ فیلم کوتاه با نام های شوخی سال ۱۳۸۵ و تخت جمشید سال ۱۳۸۶ فیلم های مستند و فیلم داستانی گفتم نه که نه سال ۱۳۸۷ را ساخته ام.

 

* شما در چند پروژه سینمایی تهمینه میلانی بازی کردید، از همکاری با ایشان برایمان بگویید؟

زمانی که ۹ ساله بودم در فیلم کاکادو خانم میلانی بازی کردم و سپس به ترتیب در ۱۹ سالگی (فیلم زن زیادی)، ۲۱ سالگی (آتش بس)، ۲۳ سالگی (تسویه حساب) و ۲۴ سالگی (سوپر استار) با ایشان همکاری کردم. البته در آتش بس و سوپر استار علاوه بر بازی، دستیار کارگردان هم بودم. بازی در هر پروژه خانم میلانی برایم تجربه های زیادی به همراه داشت و به مانند دانشگاهی به شمار می آمد و کلی تجربه در زمینه کارگردانی کسب کردم. کارگردانی حرفه ای سخت و جذاب است و مدیریت، اخلاق، تلاش، زحمت، هوش و نکته سنجی از خصایص مهم یک کارگردان خوب است که کارگردانانی هم چون خانم میلانی یا دیگر کارگردانانی که موفق هستند این ویژگی ها را دارد.

 

* خانم میلانی چگونه کارگردانی است؟

خانم میلانی کارگردانی بسیار صبور، جدی، روان شناس، جامعه شناس، محکم، با معلومات بالا، بااحساس، باهوش و توانمند است.

 

* مجنون لیلی فیلمی اپیزود یک بود که شما در یکی از اپیزودهای آن در کنار یوسف تیموری ایفای نقش کردید. از نحوه همکاری و دعوت به کارتان در این پروژه صحبت کنید.

فیلم مجنون لیلی را دوست داشتم. کاری متفاوت بود. فیلمی اپیزود یک که بازی بازیگرهای مختلف را در اپیزودهای مختلف می دیدیم و در ذهن تماشاگر نوعی مقایسه را ایجاد می کرد. بعد از اکران این فیلم بیشتر تماشاگران از اپیزود حامد بهداد تعریف می کردند و اپیزودی که من در آن ایفای نقش کردم نیز برای آنان خوشایند و مورد قبول بود.در این فیلم با توجه به راهنمایی های آقای قاسم جعفری قرار بر این شد که داستان کاملا غیر واقعی شبیه داستان های خیالی باشد و من و آقای تیموری نقش دختر فقیر و پسر پولدار را بازی کنیم یا برعکس به شیوه ای نو بیان شود. شیوه ای که مخاطب را آزار ندهد و غیر واقعی دیده نشود. ما نیز شخصیت های ارغوان و داریوش را به صورت ظریف و تقریبا طنز بازی کردیم.

 

* چه فیلم های سینمایی یا تلویزیونی آماده نمایش دارید؟

در ۲ فیلم تلویزیونی ایفای نقش کردم که یکی از آن ها به نام گروگان به کارگردانی محمد علی آهنج و تهیه کنندگی آقای عباسی پخش شد. در فیلمی تلویزیونی با نام ساعت سوخته نیز بازی کردم که این فیلم متأسفانه از رسانه ملی پخش نشد و فقط سی دی آن در مؤسسه رسانه های تصویری موجود است.

 

بیوگرافی السا فیروز آذر 

 

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.

دیدگاه ها  ۱

  1. 😂😘زهـــღـــرا 😊😍 | ۲۴ شهریور ۹۶ ، ۱۴:۳۶ | لینک
    سپاس