جدیدترین هواپیمای بدون سرنشین پنهانکار تهاجمی چین با نام «شمشیر تیز یو اَی وی» (The Sharp Sword UAV) جایزه ی مقام دوم پیشرفت های علمی و فنی سال را از آنِ خود کرده است. با توجه به سری بودن برنامه های ساخت پهپادهای پنهانکار در چین، تنها چند تصویر محدود از این هواپیمای بسیار پیشرفته در دست است اما می توان آن را یکی از پیشرفته ترین و خوفناک ترین پهپادهای رادارگریز جهان دانست. این هواپیمای بدون سرنشین که چینی ها به آن نام «لیجیان» (Lijian) را داده اند یک موفقیت بزرگ فنی برای صنعت هوایی این کشور به شمار می آید. هواپیمای بدون سرنشین لیجیان درست مانند بمب افکن های «بی-۲» و پهپادهای بدون سرنشین «ایکس-۴۷ بی» از بدنه ای متشکل از دو بال ساخته شده که به همین دلیل بدنه ی آن اصطکاک کمتری با امواج راداری داشته و شناسایی آن بسیار مشکل خواهد بود.
همچنین در بدنه ی این هواپیما دو محفظه ی جداگانه وجود دارد که توانایی حمل بمب هایی با وزن کلی حدود دو تن را خواهد داشت. این پهپاد در واقع اولین هواپیمای بدون سرنشین پنهانکار با توانایی نبرد هوایی است که در خارج از کشورهای عضو ناتو ساخته شده است. نمونه ی اولیه پهپاد لیجیان، که با مشارکت اداره ی صنعت هوایی چین و گروه صنعت هوایی هونگدو ساخته شده در نوامبر سال ۲۰۱۳ اولین پرواز آزمایشی خود را انجام داد. این هواپیمای بدون سرنشین بسیار شبیه یک بمب افکن بی- ۲ کوچک است که از موتور توربوفن WS-13 سود می برد. همچنین ورودی مارپیچ این موتور باعث می شد که شناسایی آن برای رادارهای دشمن تقریباً غیرممکن باشد. طول این هواپیما ۱۰ متر و عرض بال های آن ۱۴ متر است. البته کشورهای ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه نیز از هواپیماهای بدون سرنشینی با قابلیت ها مشابه لیجیان سود می برند.
با این وجود لیجیان پنهانکار چندین برتری بر رقبای غربی خود دارد: آن ها می توانند مقدار مساوی بار را در یک فریم کوچکتر نیز جای دهند، برد پروازی بسیار بیشتری دارند و مانند بسیاری دیگر از تسهیلات هوایی بدون سرنشین می توانند مدت زیادتری را در هوا بمانند. بر اساس گزارش منابع چینی نمونه ی دوم این هواپیمای بدون سرنشین با قابلیت های پنهانکاری بسیار بیشتر با موتور پنهانکار جدید سال گذشته اولین پرواز خود را انجام داده و در سال ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ وارد ناوگان هوایی نظامی چین خواهد شد. در ابتدا انتظار می رفت که این هواپیما با هدف انجام عملیات شناسایی در مناطق دارای سیستم های دفاع هوایی متراکم و همچنین تعقیب کشتی های جنگی کشورهای بیگانه ساخته شده است.
اما با پیشرفت های بیشتر در این حوزه، اکنون ارتش چین می توانند از هواپیماهای بدون سرنشین خود برای نابود کردن اهداف بسیار محافظت شده و با ارزش فراوان برای دشمن و همچنین برای ایفای نقش به عنوان یک مخزن سوخت برای دیگر هواپیماهای بدون سرنشین و هواپیماهای باری استفاده نماید.