// ۰۳ آذر ۹۶ ، ۱۸:۱۲

فصل پاییز است و بسیاری از مردم در این فصل سرما می خوردند. غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین شود و هم ویتامین های لازم به او برسد. به همین دلیل، در اینجا سوپ کلم با گوشت را انتخاب کرده ایم.

  • تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
  • زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
  • زمان سرد شدن: ۶ ساعت

مواد لازم

  • روغن
  • ۶ پیمانه کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه)
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده
  • یک پیمانه اسفناج تازع
  • یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
  • یک عدد پیاز متوسط خرد شده
  • نصف پیمانه حعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • چهار پیمانه آب مرغ کم نمک
  • ¼ پیمانه سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده

طرز تهیه

۱- در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.

۲- در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.

۳- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود ۶ ساعت با حرارت کم بپزد.

ارزش غذایی

  • کالری: ۲۴۷
  • چربی: ۱۵ گرم
  • کلسترول: ۵۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۰ گرم
  • قند: ۶ گرم
  • سدیم: ۱۲۱۵ میلی گرم
  • کلسیم: ۶۱ میلی گرم

فوت و فن

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.