فصل پاییز است و بسیاری از مردم در این فصل سرما می خوردند. غذای فرد بیمار هم سوپ داغ و سرشار از ویتامین و سبزیجات است تا هم آب بدنش تامین شود و هم ویتامین های لازم به او برسد. به همین دلیل، در اینجا سوپ کلم با گوشت را انتخاب کرده ایم.
- تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
 - زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
 - زمان سرد شدن: ۶ ساعت
 
مواد لازم
- روغن
 - ۶ پیمانه کلم خرد شده (انواع کلم به دلخواه)
 - ۱۵۰ گرم گوشت چرخکرده
 - یک پیمانه اسفناج تازع
 - یک پیمانه فلفل شیرین خرد شده
 - یک عدد پیاز متوسط خرد شده
 - نصف پیمانه حعفری خرد شده
 - ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
 - نصف قاشق چایخوری نمک
 - ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 - چهار پیمانه آب مرغ کم نمک
 - ¼ پیمانه سس سویا
 - سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 - یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
 - یک قاشق چایخوری آویشن خرد شده
 
طرز تهیه
۱- در یک کاسه بزرگ، مخلوز کلم ها، گوشت چرخکرده، قلق شیرین، پیاز، جعفری، پیازچه، نمک، فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس همه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم روی اجاق بگذارید.
۲- در یک کاسه کوچک، آب مرغ، سس سویا، رب گوجه فرنگی، سرکه برنج و آویشن را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید. خوب هم بزنید تا به هم مخلوط شوند.
۳- درب قابلمه را بگذارید و بگذارید تا حدود ۶ ساعت با حرارت کم بپزد.
ارزش غذایی
- کالری: ۲۴۷
 - چربی: ۱۵ گرم
 - کلسترول: ۵۱ گرم
 - کربوهیدرات: ۱۰ گرم
 - قند: ۶ گرم
 - سدیم: ۱۲۱۵ میلی گرم
 - کلسیم: ۶۱ میلی گرم
 
فوت و فن