بنا بر این گزارش، در سال ۲۰۱۵ تنها ۳۹ درصد جمعیت جهان، از سیستم فاضلاب مناسب بهره مند بودند و درصدی نزدیک به همین میزان، حدود ۳۰ درصد، نیز با نبود توالت مناسب درگیر بودند. این موضوع خطراتی که بوی بد در مقابل آنها اصلا مشکل به حساب نمی آید را روانه ی این بخش از جمعیت دنیا می کند.
اما در این باره باید گفت، مشکلات آب آلوده، تنها محدود به آشامیدن نیست. دست کم 10 درصد از جمعیت دنیا از غذاهایی استفاده می کنند که با این آب های آلوده آبیاری می شوند.
در گزارش سال ۲۰۱۵ آمده است، اگر تمام فضولات انسانی روی هم جمع شود، بالغ بر هشت و نیم میلیون تن ذغال تولید می شود. این ذغال بیشتر از چوب یا ذغال های سنتی دیگر می سوزد که البته هم برای تولید کننده و هم برای مشتری ارزانتر تمام می شود و دود کمتری تولید می کند.
رویه ی تولید این ذغال ها این گونه است که ضایعات انسانی جمع آوری شده و خشک می شوند. در کوره سوزانده و با خاک اره و شیره ی قند ترکیب می شوند. نتیجه این که علاوه بر تولید ذغالی مرغوب و به صرفه، این پروسه ی چند هفته ای تمام عوامل بیماری زا و مضرات مدفوع نیز نابود می شوند. ناگفته نماند که بوی بد این ضایعات نیز از بین می رود.