این شماره از خوشمزه روز به یک دیپ بسیار خوشمزه تعلق دارد که بدون شک همه آن را دوست خواهند داشت؛ البته اگر طعم و عطر سیر را دوست داشته باشید. این میان وعده با خمیر پیتزا و انواع پنیرها درست شده و بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد.
مواد لازم
- یک بسته پودر خمیر پیتزا
- ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
- یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- نصف پیمانه پنیر ریکوتا رنده شده
- یک چهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده
- ۶ حبه سیر خرد شده
- یک قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
- نصف پیمانه کره آب شده
- یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
- پودر خمیر پیتزا را بر اساس دستور تهیه درج شده روی بسته آماده کنید.
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- خمیر آماده شده را به ۱۲ تا ۱۴ رول ضخیم تقسیم کنید. دستتان را آردی کرده و خمیر را در دست باز کنید تا باریک شود، سپس آن را گره بزنید. همین مراحل را با بقیه خمیرها تکرار نمائید.
- کف قالب گرد را با روغن زیتون چرب کنید. گره های خمیری را دور تا دور ظرف در کنار هم بچینید. یک لایه پلاستیکی روی آن کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
- در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پارمسان، ریکوتا، ریحان، سه حبه سیر و پرک فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچک، کره را آب کرده و جعفری خرد شده و بقیه سیرها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- پلاستیک روی خمیرها را برداشته، دیپ پنیری را در مرکز ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. با استفاده از قلم موی آشپزی، مخلوط سیر و جعفری و کره را روی سطح خمیر بمالید تا کاملا روی آنها را پوشش دهد. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- اگر سطح خمیر طلایی نشده بود، می توانید شعله بالا را روشن کرده و چند دقیقه دیگر آن را حرارت دهید.
- این دیپ پیتزا با مخلوط سیر و پنیر را پس از خنک شدن سرو کنید.
دیدگاه ها ۲