این براونی ها یک گزینه بسیار عالی برای صبحانه به شمار می روند که می توانید با قهوه تلخ یا شیر سرو کنید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با چفچفک همراه باشید.
مواد لازم (۹ نفر)
- ۲۳۰ گرم شکلات
- ¾ پیمانه کره
- ۱¼ پیمانه شکر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
- ¾ پیمانه آرد کامل
- ¼ پیمانه پودر کاکائو
- ۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- شکلات ها را خرد کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- نیمی از شکلات ها را ذوب کرده و کنار بگذارید.
- کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و وانیل را بیفزایید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و خامه ای شوند.
- شکلات آب شده را بیفزایید و هم بزنید. در آخر، آرد، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید.
- مواد خشک را به مواد تر اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که بافت کیک مانند به خود بگیرند.
- تکه های شکلات را به آن اضافه کنید و مواد را درون قالب که از قبل چرب کرده اید، بریزید.
- قالب را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
- سپس کنار بگذارید تا خنک شود و در آخر آن ها را به صورت مربعی برش داده و با شیر سرو کنید.